Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Τι έλεγε σε ανύποπτο χρόνο στο φιλικό του περιβάλλον για τη ζωή που δεν ήθελε άλλο

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη του «MasterChef» Διονύση Πρώιου, ο οποίος είχε χάσει τον 20χρονο γιο του Μιχάλη το 2015 σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα, γράφηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν ο τραγικός πατέρας άφησε και ο ίδιος την τελευταία του πνοή, οδηγώντας τη μοιραία Harley Davidson που είχε σκοτώσει το παιδί του, έχοντας στοιχειώσει τη ζωή του ομογενούς από την Αργεντινή, που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με το δράμα του.

Το κακό έγινε στην είσοδο της Αττικής Οδού, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο Διονύσης Πρώιος, που δεν φορούσε κράνος, τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι πέφτοντας από τη μηχανή. Ο αναβάτης της ανακατασκευασμένης μοιραίας Harley του 1983 είχε τις αισθήσεις του, όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ομως, λίγες ώρες αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του.

Η Τροχαία έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος και μέσα από βιντεοληπτικό υλικό καμερών ασφαλείας και του κυκλώματος παρακολούθησης της κυκλοφορίας εξετάζεται αν υπήρξε εμπλοκή έτερου οχήματος ή αν ο Διονύσης Πρώιος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και εξετράπη της πορείας του, όπως έχει προκύψει από την προκαταρκτική αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος. Οι φίλοι και οι άνθρωποι που τον ήξεραν καλά φοβούνται ότι ο ίδιος ο Διονύσης οδήγησε για τελευταία φορά τη μοιραία Harley για να ακολουθήσει τον γιο του.

Αφήνουν να εννοηθεί ότι οι συνθήκες δείχνουν σαν να ήθελε ο ίδιος να δώσει τέλος στη ζωή του και ενδεχομένως να πάτησε το γκάζι, μη αντέχοντας τον χαμό του γιου του. Οπως αποκάλυψε στην «Espresso» άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος, ο Διονύσης τού είχε εξομολογηθεί σε ανύποπτο χρόνο: «Δεν έχει νόημα να ζω». Στον ίδιο άνθρωπο είχε εκμυστηρευτεί λίγες εβδομάδες προτού «φύγει»: «Τα έχω κάνει όλα. Είμαι καταρρακωμένος».

Ο ίδιος ο Διονύσης Πρώιος είχε πει για τον χαμό του γιου του σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις: «Σήμερα, που δεν τον έχω, νιώθω ενοχές ακόμα και για μία φωνή που μπορεί να του έβαλα. Δόξα τω Θεώ, όμως, είχαμε πολύ καλή σχέση. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 31 χρόνων και τον είδα εφτά φορές στη ζωή μου, την έβδομη τον κουβαλούσα. Ο γιος μου πέθανε 20 χρόνων και ήμουν πάντα δίπλα του, μέρα νύχτα, στις αρρώστιες του, στην πείνα του. Καλύτερα 20 χρόνια όπως αυτά που έζησα με τον γιο μου, παρά τα 30 που έζησα με τον πατέρα μου».

Μιλώντας για την τραγική ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο γιος του, την περίοδο των Χριστουγέννων, ο οποίος τον αποχαιρέτησε σαν να ήξερε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα τον έβλεπε, διηγήθηκε: «Κλείνουμε μαγαζί Γλυφάδα για σεζόν. Ο γιος μου είναι μάγειρας, εγώ είμαι αυτός που είμαι. Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους χαιρέτησε όλους και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”. Ηταν πολύ τρελό, γιατί δεν χαιρέταγε, ήταν πολύ low profile. Τους χαιρέταγε όλους και έλεγε “να προσέχετε τον πατέρα μου”. Οταν βγήκα εγώ έξω, με φίλησε δύο τρεις φορές και μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα, να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας χαιρετούσε. Αλλά μας χαιρέταγε όλους, γιατί εγώ έφευγα για την Αργεντινή, και καλά. Αλλά, τελικά, “έφευγε” αυτός για αλλού».

Αρκετοί ήταν οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής που τον αποχαιρέτησαν με ανάρτησή τους. Ανάμεσα σε αυτούς η Κατερίνα Λένη και ο Ηλίας Κιαζόλι. «Καλό ταξίδι και σε εσένα, Διονύση, στη γειτονιά των αγγέλων! Να αναπαυθεί η ψυχούλα σου» έγραψε σε ανάρτησή της η Κατερίνα. Ο Ηλίας Κιαζόλι, συμπαίκτης του αδικοχαμένου πρώην «MasterChef», τον αποχαιρέτησε κι αυτός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και με ένα story, γράφοντας: «Καλό παράδεισο, φιλαράκι μας. Σε αγαπάμε».

Η ταινία πορνό «Dionisis Diary»

Μετά τους γαστρονομικούς πειραματισμούς, ο πρώην παίκτης του «MasterChef 4» Διονύσης Πρώιος είχε περάσει από τα στούντιο της Sirina, συμμετέχοντας σε ταινία με πορνό περιεχόμενο το καλοκαίρι του 2021. Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του «Dionisis Diary» είχαν γίνει με μεγάλη επιτυχία και στις 30 Ιουνίου ο Διονύσης Πρώιος έκανε την πρεμιέρα του.

Τότε η εφημερίδα είχε επικοινωνήσει με τον πρώην παίκτη του «MasterChef», ο οποίος είχε δηλώσει: «Είμαι καλλιτέχνης από τη φύση μου! Ετσι, την πρόταση του Δημήτρη Σειρηνάκη, τον οποίο ξέρω από 15 ετών, την είδα από καλλιτεχνική σκοπιά και δεν δυσκολεύτηκα να πω το “ναι”! Περάσαμε υπέροχα στα γυρίσματα, ήταν όλοι τους επαγγελματίες και ομολογώ πως δεν είχα κανένα άγχος στις κάμερες!»

Ο Διονύσης Πρώιος είχε ανακοινώσει την πρεμιέρα του στη «ροζ» βιομηχανία με μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram. Εξάλλου, είχε εκμυστηρευτεί σε άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος: «Δυο τρία πράγματα θέλω να κάνω στη ζωή. Το ένα είναι να παίξω σε τσόντα». Ο συνομιλητής του διερωτάται τώρα αν, τρία χρόνια μετά και από αυτό το εγχείρημά του ως πορνοστάρ, ο Διονύσης έκοψε μόνος το νήμα της ζωής του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...