Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα…

ΚΡΙΟΣ: Για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα θα χρειαστεί και η βοήθειά σας. Μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντι στους άλλους. Μην ξεκινάτε καβγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορόνα – γράμματα τη σχέση σας και θα καταστρέψετε ακόμα και τις καλύτερές σας στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είστε με συνεργάτες για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, που θα ικανοποιεί και τους δυο σας. Ασχοληθείτε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και σας κάνει να νιώθετε πως η ζωή είναι ωραία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στον συναισθηματικό τομέα, κάντε το, ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία. Οταν οι άλλοι ζητούν μόνο πράξεις, μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις αγάπης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε αυστηροί με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη συμπεριφορά σας. Αποφύγετε να κλειστείτε στον κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτό τον τομέα σάς θλίβουν.

ΛΕΩΝ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί όσο και να το θέλετε, δεν γίνεται να δώσει παραπάνω. Μη βασίζεστε σε λόγια που ακούτε, όσα και αν σας τάζουν, αν δεν δείτε πράξεις. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα νιώσετε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση, καθώς θα βγείτε πιο δυνατοί. Βρείτε χρόνο να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, γιατί η κούρασή σας είναι περισσότερο πνευματική.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα, προτού κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δεν σας ζητούν τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Επειτα από συζητήσεις, θα χάσετε κάποια κεκτημένα σας. Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα, και μετά ενεργοποιηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέπετε στο οικογενειακό περιβάλλον σας να σας πνίγει, όσο και αν το αγαπάτε. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας ταράξει η ασυνεννοησία που θα υπάρχει γύρω σας και θα πρέπει άλλη μία φορά να δείξετε πως μπορείτε να κρατηθείτε ψύχραιμοι. Εάν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας διαχέεται στο περιβάλλον και λειτουργεί προς όφελός σας. Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες σε κανέναν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ηρεμήστε και θα διαπιστώστε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται ούτε κινδυνεύετε από κάτι. Οσοι δεν έχετε κάποια συναισθηματική σχέση, θα πρέπει να δείξετε τον ήρεμο και γλυκό χαρακτήρα σας, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...