«Φωτιά» η κατάθεση της Κόνι Μεταξά για τον Μάνο Παπαγιάννη

Εγώ εκνευρίστηκα από αυτά που άκουγα και του λέω «ήμουν μπροστά!» και μου λέει «με απειλείς;»

Η Κόνι Μεταξά κατέθεσε στη δίκη των Παυλίδου – Παπαγιάννη καθώς συμμετείχε στην παράταση «Πετάει – πετάει» και ήταν εκεί όταν έγινε ο καβγάς των δύο ηθοποιών.

«Η Σοφία δεν είπε μια ατάκα πάνω στην σκηνή που ήταν δική του ιδέα. Του Μάνου Παπαγιάννη. Ανεβαίνοντας στα καμαρίνια μετά την παράσταση, οι πόρτες ήταν ανοιχτές. Απέναντι μου ήταν το καμαρίνι της κας Παυλίδου και υπήρχε και ένας καθρέφτης που από αυτόν έβλεπα τα πάντα.

Ακούω από κάτω που ήταν το καμαρίνι του Μάνου Παπαγιάννη να φωνάζει «Σοφία, γιατί δεν είπες την ατάκα;». Εκείνος ήταν αρκετά νευριασμένος. Μετά από λίγο νευρίασε και εκείνη και έκλεισε με δύναμη την πόρτα του καμαρινιού της. Τότε ο κ. Παπαγιάννης ανέβηκε πάνω, τρέχοντας στο καμαρίνι της. Άκουσα τα έντονα βήματα του στην μεταλλική σκάλα. Κλωτσάει την πόρτα της. Την πιάνει από τον λαιμό και την ταρακουνάει. Την τράνταξε. Μετά την πέταξε κάτω δίπλα από έναν νιπτήρα με κίνδυνο να χτυπήσει σε αυτόν και να τραυματιστεί άσχημα το κεφάλι της. Δεν πήγα μέσα στο καμαρίνι να την σηκώσω όσο ήταν ο Μάνος εκεί γιατί φοβόμουν. Του φώναζα «τι κάνεις εκεί ρε! Σταμάτα ρε!», σύμφωνα με το tlife.

Από τη δική μου προσωπική εμπειρία, είχα πάνω στη σκηνή στιγμές που παρατράβηξε αυτό που έκανε. Στα σπρωξίματα και τραβήγματα δηλαδή. Το παράκανε.

Την επόμενη ημέρα που η Σοφία δεν ήρθε και έγινε αντικατάσταση από  την σύζυγό του Παπαγιάννη, έγινε ένα meeting. Εκεί ο Παπαγιάννης είπε «θέλω να ζητήσω από εσάς συγγνώμη, αλλά όχι από τη Σοφία. Δεν είμαι έτοιμος να ζητήσω». Παραδέχτηκε ότι κλώτσησε την πόρτα και μετά είπε ότι η Σοφία τον γρατζούνισε. Εγώ εκνευρίστηκα από αυτά που άκουγα και του λέω «ήμουν μπροστά!» και μου λέει «με απειλείς;». Με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη και του είπα «όχι από εμένα δεν θέλω». Από τη Σοφία θέλω να ζητήσεις συγγνώμη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.