Έξαλλη η Πετρογιάννη με την Καλύβα: «Μην ευτελίζουμε το θέμα, τι ντροπή είναι αυτή»

«Είναι δυνατόν να τα ακούω αυτά;»

Χαμός για ακόμη μια φορά στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ανάμεσα στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την Άρια Καλύβα. Οι δυο δημοσιογράφοι ήρθαν ξανά σε κόντρα και αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το νέο podcast της Χριστίνας Μπόμπα που μιλάει για την σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας μόλις γεννήσει.

Η Άρια Καλύβα αρχικά είπε: «Υπάρχουν λύσεις σε αυτά τα θέματα. Εκτός από τον Θάνο Ασκητή και την επικοινωνία που μπορείς να κάνεις, μπορείς να ανοίξεις μία σελίδα στο διαδίκτυο και να τη βρεις τη λύση σου. Υπάρχουν επαγγελματίες του σεξ».

Αυτό εξόργισε την Φωτεινή Πετρογιάννη που στη συνέχεια της απάντησε: «Παιδιά, συγγνώμη τι λέμε τώρα; Είμαστε με τα καλά μας; Είναι δυνατόν να τα ακούω αυτά; Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Να πάνε σε τρίτους ανθρώπους επειδή η γυναίκα περνάει δύσκολα μετά την εγκυμοσύνη; Μην ευτελίζουμε το θέμα. Τι ντροπή είναι αυτή… Σας παρακαλώ!».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε:

Α.Κ.: Υπάρχουν και οι επαγγελματίες του σεξ. Μην υποβαθμίζουμε αυτές τις γυναίκες. Μην ευτελίζουμε αυτές τις γυναίκες

Φ.Π.: Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τις γυναίκες αυτές, που παράγουν έργο και κάνουν συγκεκριμένη δουλειά. Μιλάμε για συγκεκριμένη περίοδο της γυναίκας που είναι ιερή, έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί και δεν μπορούμε να λέμε, ότι αντί να περιμένει ένας άνδρας και να δείξει κατανόηση στο χρόνο προσαρμογής της γυναίκας στα νέα δεδομένα, να βρει μία τρίτη γυναίκα να ξεσπάσει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.