Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Οικογενειακές διακοπές στο Ρέθυμνο με συναυλίες και πανηγύρια

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει το δεύτερο σπίτι τους, εκεί όπου θα χτίσουν τον επίγειο παράδεισό τους!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκονται από τα μέσα Ιουλίου στο Ρέθυμνο και περνούν χαλαρές στιγμές με φίλους αλλά και με τα βλαστάρια τους!

ή. Το ζευγάρι μένει σε μια πολυτελή βίλα στο Αγιο Παύλο, έναν παραλιακό οικισμό λίγο έξω από το Ρέθυμνο, με την ειδυλλιακή παραλία να είναι σχεδόν έξω από το σπίτι. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, στη βίλα μαζί τους είναι και η Μελίνα Νικολαΐδη, που ήρθε από την Αγγλία για να περάσει τον Δεκαπενταύγουστο με τη μητέρα της!

Η κόρη της τραγουδίστριας, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο, περνά πολλές μέρες με την οικογένειά της και παραθερίζει τόσο με τη μητέρα της όσο και με τον πατέρα της Ντέμη Νικολαΐδη.

Η συναυλία και το πανηγύρι 

Τη Δευτέρα το βράδυ, η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στο Γαράζο, ένα χωριό της επαρχίας Μυλοποτάμου του νομού Ρεθύμνου, που βρίσκεται σε απόσταση 37 χλμ. από το Ρέθυμνο, σε υψόμετρο 270 μ. Εκεί, ο κόσμος την αποθέωσε, ενώ στις πρώτες θέσεις ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης με την παρέα του, αλλά και με τη Μελίνα Νικολαΐδη, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso».

Η Βανδή τού αφιέρωνε τραγούδια, ενώ ο κόσμος τούς χειροκροτούσε. Μετά το τέλος της συναυλίας, που κράτησε περίπου τρεις ώρες, το ζευγάρι συνέχισε τη βραδιά του, αφού Βασίλης και Δέσποινα πήγαν σε πανηγύρι στα Ανώγεια, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες με λύρα και κρητική μουσική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...