Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιδρυτής της Volt – Τροχαίο με γουρούνα στη Μύκονο

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας νοσηλεύεται ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Volt και CEO της Velocity Tom Greenwood, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά προχθές το μεσημέρι, όταν η «γουρούνα» που οδηγούσε ενεπλάκη σε τροχαίο στη Μύκονο, όπου απολάμβανε τις πολυτελείς διακοπές του!


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα συνέβησαν ενόσω το αναγνωρισμένα στέλεχος στον χώρο της ψηφιακής τραπεζικής έκανε τη βόλτα του στους δρόμους του κοσμοπολίτικου νησιού με το… δημοφιλές τετράτροχο των τουριστών. Αγνωστο πώς, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Greenwood ενεπλάκη σε τροχαίο, με συνέπεια να υποστεί πολλαπλά κατάγματα από τη μέση και κάτω. Άμεσα ο δισεκατομμυριούχος CEO μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου υπέστη και έμφραγμα ενόσω οι γιατροί τον περιέθαλπαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι ίδιες επίσημες πληροφορίες που είδαν το φως αναφέρουν ότι η γυναίκα που ήταν μαζί του όταν συνέβη το ατύχημα εκκίνησε τις διαδικασίες, προκειμένου να τον παραλάβει η ιδιωτική ασφάλισή του, η οποία και έφτασε με ελικόπτερο στη Μύκονο. Οταν, όμως, τα στελέχη της εταιρίας τον είδαν διασωληνωμένο και ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας του αρνήθηκαν να τον παραλάβουν, λέγοντας πως η κατάσταση του ασθενούς ήταν πολύ σοβαρή για να εμπλακεί σε αεροδιακομιδή και ότι οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν ελάχιστες. Φέρεται, μάλιστα, ότι είπαν στους γιατρούς που παρακολουθούσαν άφωνοι: «Αυτός θα πεθάνει»!

Υστερα από αυτό οργανώθηκε αεροδιακομιδή με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ και μάλιστα κατά τη διάρκεια της πτήσης οι διασώστες χρειάστηκε να του κάνουν δύο φορές ανάταξη. Τελικά ο ιδρυτής της Volt και CEO της Velocity μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση έως τις 02.00 τα ξημερώματα χθες. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, ωστόσο είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Από τους πρώτους που ενημερώθηκαν ήταν ο γιος του 50χρονου δισεκατομμυριούχου που ζει στο Λονδίνο και ο οποίος φέρεται ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από την αντιμετώπιση του περιστατικού από τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Ο Tom Greenwood είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Volt, μιας ταχέως αναπτυσσόμενης ευρωπαϊκής fintech εταιρίας, που ειδικεύεται στις άμεσες πληρωμές και τις τραπεζικές συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, και CEO της Velocity. Με έδρα το Λονδίνο, η Volt ιδρύθηκε το 2019 και μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε έναν από τους βασικούς παρόχους υπηρεσιών open banking στην Ευρώπη. Ο Greenwood θεωρείται από τα πλέον αναγνωρισμένα στελέχη στον χώρο της ψηφιακής τραπεζικής και έχει συμβάλει στην προώθηση λύσεων που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές πραγματοποιούν συναλλαγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την