Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Σοφία Καρβέλα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας;

Ανησυχητική η πρόσφατη εικόνα από τις διακοπές στην Τουρκία της σχεδόν σκελετωμένης κόρης της Άννας Βίσση

Δίχασαν πάλι τα πλήθη στα social media οι φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασε στο Instagram η Σοφία Καρβέλα από τις πρόσφατες διακοπές της σε παραθαλάσσιο, πολυτελές resort στην Τουρκία.

Η 42χρονη κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, η οποία εργάζεται ως στιλίστρια στη Νέα Υόρκη, έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή το βάρος της, κάνοντας αρκετούς να αναρωτιούνται (πιθανόν κακοπροαίρετα) αν βρίσκεται στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και την ίδια φυσικά να το διαψεύδει, ισχυριζόμενη πως είναι απλώς αδύνατη και γυμνασμένη, διότι αυτό της αρέσει.

Ετσι και στις πρόσφατες καλοκαιρινές αναρτήσεις που έκανε από τη γειτονική χώρα, κάποιοι followers της διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους για το αν είναι τελικά υγιές ένα πολύ αδύνατο και τόσο γυμνασμένο σώμα. Οι μεν την αποθέωσαν, οι δε την έκραξαν, χαρακτηρίζοντάς τη μέχρι και «σκελετό που περπατάει». Η Σοφία Καρβέλα όμως δεν… μάσησε. Πήρε μέρος στο «παιχνίδι» των σχολίων και απάντησε σε κάποιους από αυτούς που έσπευσαν να την κρίνουν. «Τώρα αυτό είναι υγιές; Το προωθείτε και σαν πρότυπο. Τι να πω!» έγραψε κάποια. «Οχι, είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Μη μασάς!» της απάντησε ειρωνικά η κόρη της Αννας Βίσση.

«Αυτό που βλέπω για μένα δεν είναι υγιές. Βλέπω έναν σκελετό να περπατάει… Προσπαθούμε να μάθουμε στα κορίτσια μας το τι εστί υγεία. Γιατί πολλά κορίτσια έχουν ψυχολογικά προβλήματα με την εμφάνιση, με μοιραία αποτελέσματα. Δεν σε γνωρίζω, αλλά δεν φαίνεσαι καλά, κορίτσι μου.

Δεν είναι καθόλου νορμάλ να είμαστε πετσί και κόκαλο. Δεν με νοιάζει αν πάρω αρνητικά σχόλια για αυτά που έγραψα, έχω δύο κόρες και ξέρω για αυτά που μιλάω» σημείωσε άλλη follower της Σοφίας Καρβέλα, με την τελευταία να της απαντά αιχμηρά: «Πρόσεχε τελικά, γιατί δεν ξέρω αν μαθαίνεις στα κορίτσια σου τι εστί βλακεία».

Ωστόσο, το σχόλιο που ξεπέρασε τα όρια της χυδαιότητας ήταν το ακόλουθο: «Αχ, ειλικρινά πριν δω ποια είναι νόμιζα ότι είναι πρεζόνι γυφτάκι. Μετά είδα ποια είναι!» γράφτηκε κάτω από ανάρτηση της 42χρονης στιλίστριας, φράση που η ίδια αναδημοσίευσε σημειώνοντας: «Ενιωσα ότι αυτό το σχόλιο άξιζε μια ειδική αναφορά».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα