Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Αισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάσταση του ιδρυτής της Volt μετά το τροχαίο στη Μύκονο

Τα πολλαπλά κατάγματα και το έμφραγμα μόλις έφτασε στο νοσοκομείο

Συγκρατημένα αισιόδοξοι δηλώνουν οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας που παρακολουθούν τον δισεκατομμυριούχο CEO της εταιρίας Volt, Tom Greenwood, μετά το σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» που είχε στη Μύκονο πριν από μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, ο μεγιστάνας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση. Δεν έχει παρουσιάσει κάποια επιπλοκή, όμως δεν έχει διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του νοσοκομείου, που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουν στη ζωή τον 50χρονο δισεκατομμυριούχο, θα προσπαθήσουν να αρχίσουν τη διαδικασία αφύπνισης και αποσωλήνωσής του από τον αναπνευστήρα, η οποία μπορεί να διαρκέσει ακόμα και πολλές ημέρες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Εθνικό Σύστημα Υγείας επέδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά όταν οι γιατροί της ακριβής ιδιωτικής ασφάλισης του μεγιστάνα, που έφτασαν στο νησί των ανέμων με ελικόπτερο, αρνήθηκαν να τον παραλάβουν, καθώς ο ασθενής ήταν αιμοδυναμικά ασταθής και κινδύνευε ακόμα και να χάσει τη ζωή του.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέλαβαν και πραγματοποίησαν με επιτυχία τη διακομιδή. Παρέλαβαν τον ασθενή από το Κέντρο Υγείας Μυκόνου και τον μετέφεραν με ασφάλεια στην Αθήνα και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με ένα από τα αεροσκάφη τύπου Beechcraft King Air, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο εντάχθηκε πρόσφατα στον στόλο των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για ένα αεροσκάφος που δίνει τη δυνατότητα διακομιδής σε έως δύο βαρέως πάσχοντες ή νεογνά σε θερμοκοιτίδα, με εξοπλισμό αντίστοιχο κινητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Διαθέτει σύγχρονα όργανα και δυνατότητα πτήσεων μεγάλων αποστάσεων για επαναπατρισμούς και διακομιδές ασθενών προς μεταμόσχευση.

Ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Volt και CEO της Velocity, Tom Greenwood, τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της 20ής Αυγούστου ενόσω έκανε τη βόλτα του στους δρόμους της Μυκόνου με «γουρούνα», το… δημοφιλές τετράτροχο των τουριστών. Άγνωστο πώς, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Greenwood, ο οποίος θεωρείται από τα πλέον αναγνωρισμένα στελέχη στον χώρο της ψηφιακής τραπεζικής, ενεπλάκη σε τροχαίο, με συνέπεια να υποστεί πολλαπλά κατάγματα από τη μέση και κάτω. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου υπέστη και έμφραγμα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα