Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Κρατερός Κατσούλης – Μαρία Ηλιάκη: Έρχονται «Νωρίς νωρίς» από 15 Σεπτεμβρίου

«Ερχόμαστε με χαρά και σας περιμένουμε!! Πρεμιέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 6.45»

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Μαρία Ηλιάκη ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να παρουσιάσουν πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ.

Γνωρίζονται χρόνια καθώς η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Κατερίνα Καραβάτου είναι καλή φίλης της Μαρίας Ηλιάκη και αποφάσισαν να δοκιμάσουν να συνεργαστούν.

Η εκπομπή θα λέγεται «Νωρίς νωρίς» με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στις 06:45, και η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε καθημερινή έως τις 09:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

«Ερχόμαστε με χαρά και σας περιμένουμε!! Πρεμιέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 6.45!! Νωρίς νωρίς!! Με την @marakiiliaki και μια υπέροχη ομάδα από εμάς για εσάς! @ertofficial», έγραψε ο ηθοποιός ποστάροντας το teaser του τρέιλερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.