Μικρούτσικος κατά Μπισμπίκη: «Βλέπεις την ιστορία Ρούτσι σαν πλυντήριο για να ξεπλύνεις αυτό που έκανες»

«Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε - Είναι ξέπλυμα, είναι πλυντήριο»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Βασίλη Μπισμπίκη. Μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σειρά είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφθηκε τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα και στους δημοσιογράφους δήλωσε πως πήγε γιατί τον κάλεσαν. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» ξέσπασε κατά του ηθοποιού.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε στην αρχή: «Είδαμε τον Βασίλη Μπισμπίκη δίπλα στον Πάνο Ρούτσι. Σαν εικόνα, αναμενόμενη. Δηλαδή, αν το έβλεπες πριν δέκα μέρες, δεν θα σου έκανε εντύπωση, ακόμα ένας καλλιτέχνης εκεί. Το θέμα είναι, όμως, ότι μετά έγιναν κάποιες δηλώσεις που τα μπέρδεψαν και τα βρώμισαν τα πράγματα».

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνεχίζει: «Ήταν και πριν βρώμικα τα πράγματα και οι δηλώσεις τα βρώμισαν περισσότερο. Το πρόβλημά μου αρχίζει από εκεί που μας κούνησε το δάχτυλο, που ήταν το πρώτο φάουλ. Το δεύτερο και το μεγαλύτερο είναι να βλέπεις την ιστορία και την ευαισθησία όλου του κόσμου –που σε κατηγορεί γι’ αυτό- γύρω από τον Ρούτσι σαν πλυντήριο να ξεπλύνεις αυτό το άνομο ή αυτό το ολισθηρό που έκανες, είναι ανεπίτρεπτο. Είναι πλυντήριο, πάω να ξεπλύνω».

Διαβάστε επίσης: Η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι «αδειάζει» τον Μπισμπίκη για την επίσκεψη στο Σύνταγμα

«Είναι ένα ιερό θέμα, που αφορά τον θάνατο ενός παιδιού και τον πατέρα του, αλλά προφανώς και όλα τα θύματα των Τεμπών, και αυτό το θέμα βρωμίζεται», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...