Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια – Η κατάθεση της συντρόφου του δολοφονημένου...

Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι έρευνες της Aστυνομίας για την εξιχνίαση της απαγωγής και της στυγερής δολοφονίας στη Νέα Πέραμο, καθώς μετά και την κατάθεση της συντρόφου του 27χρονου Μ.Β. στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, έχουν αρχίσει

«Λύγισε» η Σκορδά ακούγοντας τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να μιλάει για την...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno»...

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το...

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Κέιτ Μίντλετον για καρκίνο: «Υπάρχουν στιγμές φόβου και εξάντλησης»

Η Κέιτ Μίντλετον με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους παλεύουν καθώς το πέρασε και η ίδια και γνωρίζει καλά πώς νιώθει κάποιος που νοσεί.

Έξωση στον Αργύρη Παπαργυρόπουλο: Η δημόσια έκκληση του επιχειρηματία

«Δεν ζητάω πολλά πράγματα, το σπίτι είναι καταδικασμένο το ήξερα και εγώ»

Δύσκολες στιγμές για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, καθώς από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία έξωσής του από τη βίλα του στη Γλυφάδα. Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν ενημερώθηκε από το δικηγόρο του για να μαζέψει τα πράγματά του και σοκαρίστηκε όταν οι αστυνομικοί δεν τον άφηναν να μπει στο σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχασε την υπερπολυτελές οικία του, η οποία πουλήθηκε για 7,5 εκ. ευρώ.

Μάλιστα ο γνωστός επιχειρηματίας δήλωσε στο tlife: «Ήρθαν και αλλάξανε τις κλειδαριές χωρίς να με ειδοποιήσουν. Ήξερα ότι το σπίτι το έχουν πάρει αλλά περίμενα. Είχα ένα δικαστήριο για να μπορέσω να πάρω μια παράταση 2-3 μηνών ώστε να φύγω. Ήρθανε σήμερα και μου την κάνανε έτσι. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο».

Ενώ λίγο αργότερα ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Το σπίτι το ξέρει όλη η Ελλάδα. Προχτές είχαμε ένα δικαστήριο για να πάρουμε μια παράταση. Περιμένω ακόμα τον δικηγόρο για το χαρτί. Ήρθε o δικαστικός επιμελητής εδώ με τον κλειδαρά. Γίνεται ένας χαμός, θέλουν να με πάνε στο τμήμα, εγώ δεν πάω. Θέλανε να με βγάλουν έξω με τη φόρμα.

Εγώ πήρα και τον ιδιοκτήτη, μου είπε “δεν σου δίνω παράταση”. Δεν με αφήνουν να μπω στο σπίτι. Θέλουν να με πάνε στο τμήμα. Ξέρω γω γιατί; Δεν με αφήνουν να μπω μέσα. Μπήκαν μέσα, αλλάξανε τις κλειδαριές. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Είναι ντροπή αυτό που κάνουν. Ήρθαν 3-4 στην αρχή, μετά ήρθε η αστυνομία, λες και θα πιάνανε τον αρχιληστή. Πήγα μέσα να κατουρήσω και δεν μπορώ να μπω. Εδώ θα μείνω. Δεν θα βρεθεί ένας εισαγγελέας να μου δώσει παράταση για να μπω μέσα να μαζέψω τα πράγματά μου;

Πού να πάω εγώ τώρα; Να φύγω έτσι με την φόρμα; Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να πει “αφήστε τον άνθρωπο δέκα μέρες”, να μαζέψω τα πράγματα. Τώρα δεν είναι κανένας μέσα στο σπίτι. Σε δέκα μέρες θα το έχω αδειάσει».

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε στο πλευρό του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για να ακουστεί το αίτημά του: «Δεν ζητάω πολλά πράγματα, το σπίτι είναι καταδικασμένο το ήξερα και εγώ. Απλώς ζητάω από τον ιδιοκτήτη και από έναν εισαγγελέα που έχει βάρδια να μου δώσει μια παράταση 15 -20 μέρες, ένα μήνα να μαζέψω τα πράγματά μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία