Έξαλλος ο Κατσαρίδης με τον Ουγγαρέζο – Διέκοψε τη ροή της εκπομπής και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά

«Την ώρα της εκπομπής του ασχολείται να βρίζει εμένα στο twitter, απέναντι»

Ο Πάνος Κατσαρίδης διέκοψε για λίγο τη ροή του «Πρωινού» και εξέφρασε την ενόχλησή του με όσα λέει και γράφει για εκείνον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Θα το πω μία φορά και δεν θα το ξαναπώ. Ο κύριος Ουγγαρέζος κάνει εκπομπή αυτή τη στιγμή απέναντί μας στο MEGA. Την ώρα της εκπομπής του ασχολείται να βρίζει εμένα στο twitter, απέναντι. Εμένα με ανησυχεί λίγο αυτό το πράγμα που γίνεται. Δηλαδή όλη μέρα, να γίνεται λίγο ανησυχητικό. Και τα social media του κυρίου Ουγγαρέζου, θα πάνε στο δικηγόρο μου και τέλος δεν θα το ξανασυζητήσουμε, γιατί αρχίζει και γίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό», είπε.

Με τον Γιώργο Λιάγκα φανερά αμήχανος να σχολιάζει: «Μου είναι δυσάρεστο δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει».

Με τον Πάνο Κατσαρίδη να συνεχίζει: «Δεν γίνεται αυτό κάθε μέρα, πρέπει να μπει και ένα όριο. Το να πλήττεις την επαγγελματική υπόσταση ενός ανθρώπου δεν γίνεται να γίνεται συνέχεια, δεν είναι αστείο, ούτε πλάκα».

Δείτε τι έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο twitter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.