Eντονες πλέον είναι οι φήμες για τηλεοπτική επαναφορά του Χάρη και της ανανεωμένης Αντελίνας Βαρθακούρη στην τηλεόραση!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το στήσιμο του μουσικού σόου «Just the two of us», με τον παραγωγό και παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη πλέον να καλείται να κάνει την τελική επιλογή των ζευγαριών. Το νέο δίδυμο που ακούγεται αρκετά, αλλά ακόμη δεν επιβεβαιώνεται, είναι αυτό του ζεύγους Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη, με τον πρώτο φυσικά ως coach (δάσκαλος μουσικής) και τη δεύτερη ως διαγωνιζόμενη.

Να τονίσουμε πως το προηγούμενο καλοκαίρι η Αντελίνα βρέθηκε σε συζητήσεις για συνεργασία με την Barking Well Media, που όμως δεν προχώρησαν. Ωστόσο την ίδια στιγμή φαίνεται πως το ζευγάρι «κλειδώνει» για το λαμπερό show του Open, που θα βγει στον αέρα το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ή το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από την Καίτη Γαρμπή και τη Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ θα απουσιάζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής. Κάθε βδομάδα θα υπάρχουν ωστόσο guest κριτές. Μεταξύ αυτών που έχουν δεχτεί πρόταση είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Σίσσυ Χρηστίδου.
