Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «’Εχασα μέσα σε 6 μήνες και τους δύο γονείς μου»

Λόγια καρδιάς

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά στο MEGA και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για την απώλεια του πατέρα του, με αφορμή το τραγούδι που επέλεξε κατά την άφιξή του στην εκπομπή.

«Το τραγούδι που επέλεξα είναι ένας στίχος όπου έτσι εκφράζει ένα κομμάτι συναισθήματος για τον πατέρα μου. Οπότε είναι ένα μοτίβο για εκεί. Μην πέφτουμε, είναι ανθρώπινο, το καταλαβαίνω. Εννοώ ότι συμβαίνει. Είναι μια μνήμη στο πώς θα πρέπει να ζούμε τα πράγματα. Όχι στο τι φανταζόμαστε ή στο τι ελπίζουμε ή να μοιρολατρούμε στα πράγματα».

Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά για το αν ο ίδιος ζει έτσι τη ζωή, απάντησε: «Τα ζω με απόλυτο συναίσθημα, με απόλυτο πάθος. Προσπαθώ, με όλα τα λάθη που μπορείς να κάνεις. Τα αποδέχομαι και τα καταλαβαίνω, και στο κομμάτι της ζωής, αν μη τι άλλο, πρέπει να σέβεσαι τον χρόνο που πιστεύεις ότι θα τον έχεις για πάντα, που δεν θα τον έχεις. Προσωπικά μιλώντας, και να αντιλαμβάνεσαι κάθε κεφάλαιο που έρχεται και φεύγει και τι έχει να σε μάθει. Πού θα σε πάει…».

Όσον αφορά την απώλεια των δύο γονιών του, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Έχασα μέσα σε 6 μήνες και τους δύο γονείς μου. Η μάνα μου δεν έχει δει την παράσταση που κάνω τώρα και ούτε θα την δει. Είναι πικρόχολο το αστείο, αλλά νομίζω τη βλέπει από εκεί που είναι. Έχει δει υλικό επειδή ζούσε στην Αγγλία και της είχε δείξει ο αδερφός μου στο κινητό. Ο πατέρας μου όμως πρόλαβε…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

«Δεν θα πλήρωνα να δω την Κωνσταντίνα – Αν είχε το άστρο, θα είχε προχωρήσει περισσότερo»

«Δεν ξέρω αν βρήκε το στίγμα της στη μουσική. Είναι ποπ; Είναι λαϊκή; Δεν κατάλαβα ποτέ. Δεν θα πάω να πληρώσω για να τη δω»

Κεφαλονιά: Δείτε τι βρήκε η αστυνομία στο δωμάτιο που ήταν η 19χρονη Μυρτώ

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά. Ένας εκ των κατηγορουμένων είδαμε σε βίντεο να την κουβαλάει αναίσθητη έξω από δωμάτιο ξενοδοχείου. Τι βρέθηκε στο δωμάτιο;