Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Ο μουσακάς του Ακη στον Oliver!

Ο Πετρετζίκης μοιράστηκε την παραδοσιακή ελληνική συνταγή στο διαδικτυακό κανάλι του κορυφαίου σεφ με τους 2.700.000 fans

Ο Aκης Πετρετζίκης μαγείρεψε μουσακά για τον Jamie Oliver! Την ώρα που καλά κρατούν οι κόντρες του πρώτου Ελληνα Master Chef με συναδέλφους του εντός συνόρων, ένας από τους διασημότερους μάγειρες της Ευρώπης τον κάλεσε να μοιραστεί με τους 2.700.000 fans του μια παραδοσιακή συνταγή της πατρίδας μας.

«Ο υπέροχος Ακης Πετρετζίκης έχει μια φανταστική συνταγή για μουσακά με ψητά λαχανικά αντί για τηγανητά, γεγονός που κάνει το φαγητό του λίγο πιο ελαφρύ» σχολίασε ο Jamie Oliver στο κανάλι του στο YouTube παρουσιάζοντας τον Ελληνα σεφ, ο οποίος κάνει καθημερινά τη δική του εκπομπή στο Mega. Στο βίντεο που έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου ο Ακης εμφανίζεται πολύ άνετος να εκτελεί τη συνταγή του μιλώντας πολύ καλά αγγλικά, πλην όμως με βαριά ελληνική προφορά. Πολλές φορές μάλιστα στη διάρκεια της παρουσίασης του φαγητού επισημαίνει ότι δεν λέγεται «μουζάκα», όπως συνηθίζουν να το προφέρουν οι ξένοι που επισκέπτονται την Ελλάδα, αλλά «μουσακάς».

Τα σχόλια στα social media για το guest του Πετρετζίκη στο διαδικτυακό κανάλι του Jamie Oliver ήταν γενικά πολύ θετικά, με τους ορκισμένους fans του Ελληνα σεφ να τον αποθεώνουν. «Οι κόποι, το ταλέντο και η σεμνότητά σου επιβραβεύονται» έγραψε στο Instagram μια θαυμάστρια του, ρίχνοντας έτσι έμμεσα την μπηχτή της σε εκείνους που έχουν στραφεί εναντίον του κατά καιρούς υποστηρίζοντας ότι έχει «καβαλήσει το καλάμι».

Να θυμίσουμε ότι ο Ακης, ο οποίος έγινε γνωστός από τον πρώτο κύκλο του «Master Chef», ήρθε σε κόντρα πριν από λίγο καιρό με τον επίσης σεφ (και κριτή στο reality μαγειρικής) Λευτέρη Λαζάρου.

Τα δεδομένα άλλαξαν

Οι δυο τους είχαν κάποτε άριστες σχέσεις, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Πρώτος άρχισε την ιστορία ο Ακης, υποστηρίζοντας «δεν μπορείς να έχεις παραπανίσια κιλά και να είσαι καλός μάγειρας», με τον Λευτέρη Λαζάρου να του απαντά απαξιωτικά: «Είναι άλλο να είσαι τηλεοπτικός μάγειρας κι άλλο να έχεις ένα μαγαζί με 28 Σκούφους και ένα αστέρι Michelin».

Η άλλη κόντρα του Ακη που απασχόλησε φέτος τα media ήταν με τον ζαχαροπλάστη Διονύση Αλέρτα, ο οποίος εμφανίστηκε για λίγο στην εκπομπή «Joy» του Mega. Οι δυο τους δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν, αφού δεν γνωρίζονταν προσωπικά. Ωστόσο ο Αλέρτας εκνευρίστηκε όταν του ζητήθηκε από έντυπο συμφερόντων του καναλιού να φωτογραφηθεί μαζί με τον Πετρετζίκη στο ζαχαροπλαστείο του. Οχι μόνο αρνήθηκε να το κάνει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θεωρεί τον Ακη ζαχαροπλάστη, αλλά ανέβασε κι ένα σκληρό post στο facebook χαρακτηρίζοντας «άμπαλο τηλε-chef» τον συνάδελφό του.


Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...