Η Σταυρούλα Μποζίνη είναι 21 ετών και κατάγεται από τα Γιαννιτσά. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με τη φωτογραφία, μέσω της οποίας καλλιέργησε την αισθητική της και την αγάπη της για την εικόνα. Η εμπειρία αυτή την οδήγησε να ανακαλύψει το ενδιαφέρον της για το μόντελινγκ και να θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά με αυτόν τον χώρο.
ΣΠΟΥΔΕΣ: Απόφοιτη ΕΠΑ.Λ. στον τομέα βρεφονηπιοκόμων, με επίσημη πιστοποίηση της ειδικότητας.
ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να κάνω τα πρώτα βήματα στο μόντελινγκ και να εξελιχθώ μέσα από νέες εμπειρίες. Φιλοδοξία μου είναι να δουλέψω με συνέπεια και να πετύχω σε αυτόν τον χώρο.
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ REALITY; Ναι.

Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA: Τα χρησιμοποιώ για να μοιράζομαι στιγμές, δημιουργικό περιεχόμενο και να εξελίσσω την προσωπική μου εικόνα.
ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ONLYFANS; Οχι.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Να βοηθώ, όποτε μπορώ, τους άλλους και να προσπαθώ να τους καταλάβω.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είμαι πολύ «δεμένη» με τη βότκα.
ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: Η επιμονή μου.
ΣΤΕΚΙ: Μπουζούκια.
ΦΛΕΡΤ: Δέχομαι αρκετό φλερτ, αλλά είμαι άνθρωπος που για να δεσμευτεί σοβαρά χρειάζεται να βιώσει έντονα συναισθήματα.
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Μου αρέσει ο άντρας που εκπέμπει ασφάλεια, ξέρει να διεκδικεί χωρίς υπερβολές και μπορεί να σε καταλάβει χωρίς να χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Με εντυπωσιάζει η αυτοπεποίθηση που συνδυάζεται με σεβασμό και αυθεντικότητα.

ΧΟΜΠΙ: Απολαμβάνω τα ταξίδια, τις καλές ταινίες και τις στιγμές με φίλους, γιατί μου αρέσει να εξερευνώ, να χαλαρώνω και να περνάω όμορφο χρόνο με τους γύρω μου.
ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΖΙΝΙ: Υγεία για εμένα και τους γύρω μου και να δημιουργήσω μια αγαπημένη οικογένεια στο μέλλον.
ΤΑΞΙΔΙ: Μαλδίβες.
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Μπορεί να είμαι αρκετά εγωίστρια και πεισματάρα σε πολλά θέματα, αλλά παραδέχομαι τα λάθη μου και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς.

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









