Σοκ στη Ρόδο! Αυτοκτόνησε μπροστά στα δύο παιδιά του

Δύο παιδάκια έζησαν τη φρίκη στη Ρόδο, όταν έγιναν άθελά τους οι τραγικοί μάρτυρες του μακελειού που συνέβη στο σπίτι τους. Μπροστά στα μάτια τους, ο 31χρονος πατέρας τους τραυμάτισε με μαχαίρι την 33χρονη μητέρα τους και έβαλε τέλος στη ζωή του!

Οι γονείς αντιμετώπιζαν οικογενειακά προβλήματα και τσακώνονταν συχνά. Ομως ο άγριος καβγάς αργά το βράδυ της Τετάρτης στάθηκε μοιραίος και το σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Δαματριάς βάφτηκε στο αίμα.

Ο 31χρονος άρπαξε ξαφνικά ένα μαχαίρι και χτύπησε στην κοιλιά και το χέρι τη σύζυγό του, που σωριάστηκε αιμόφυρτη στο πάτωμα, αλλά κατάφερε να καλέσει το ΕΚΑΒ. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, τη μαχαίρωσε ακόμα μία φορά στην κοιλιά!

Αυτοπυροβολήθηκε

Οταν έφτασαν αστυνομικοί, ο δράστης ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι και ακολούθησαν πολύωρες διαπραγματεύσεις για να παραδοθεί. Τελικά λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στον θώρακα βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο! Μόλις ακούστηκε ο πυροβολισμός, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τον βρήκαν νεκρό σε μια καρέκλα, ενώ ανακάλυψαν άλλα δύο κυνηγετικά όπλα με 23 φυσίγγια, 102 γραμμάρια κάνναβης και δύο ναρκωτικά χάπια.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν μετά τη νεκροτομή θα διαπιστωθεί αν ο δράστης και αυτόχειρας βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Η 33χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ τα παιδάκια της οικογένειας θα εξεταστούν από παιδοψυχολόγο. Η Αστυνομία παίρνει καταθέσεις ώσπου να μπορέσει να καταθέσει η 33χρονη, για να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.