Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οσον αφορά κάτι απρόβλεπτο που σας αποδιοργανώνει, αυτοσχεδιάστε. Με την εσωστρέφεια και…

ΚΡΙΟΣ: Οσον αφορά κάτι απρόβλεπτο που σας αποδιοργανώνει, αυτοσχεδιάστε. Με την εσωστρέφεια και τον φόβο δεν θα πετύχετε τίποτα παραπάνω από την αυτολύπηση, οπότε πάρτε δυναμικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούργια πηγή εσόδων μπορεί να σας βγάλει από κάποια δύσκολη οικονομική κατάσταση, γι’ αυτό διευθετήστε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Προσπαθήστε να ξεχάσετε και να αποτινάξετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθως με σκέψη, και όχι με δράση, πραγματοποιείται η φυγή σας από διάφορες καταστάσεις. Αντιστρέψτε λίγο τη συνήθειά σας και αποδράστε, έστω και λίγο, για να αλλάξετε παραστάσεις. Μην παραμελείτε την καριέρα σας, ενώ με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδέχεται να σας κουράσουν οι πολλές μετακινήσεις, αλλά μην αρνηθείτε οτιδήποτε θεωρείτε πως μπορεί να είναι υπερβολικό για να το κάνετε τη δεδομένη στιγμή. Από το να βάζετε φρένο στις ιδέες των άλλων, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε.

ΛΕΩΝ: Η ροή των γεγονότων δεν πρόκειται να αλλάξει, επειδή εσείς το θέλετε, αλλά χρειάζεται να δώσετε αρκετές μάχες για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Φτιάξτε τη δική σας πραγματικότητα, εμπιστευόμενοι και το ένστικτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εντάσεις και ο εκνευρισμοί γύρω σας θα δίνουν και θα παίρνουν. Δώστε την ανάλογη σημασία για κάτι που θέλετε πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια την επιθετικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ενα καινούργιο ξεκίνημα θα σας δώσει το κίνητρο για να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος. Νιώστε πιο ελεύθεροι και δείτε την καθημερινότητά σας πιο αισιόδοξα. Εάν υπάρχουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά, τολμήστε τις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βοηθήστε τον εαυτό σας, αν θέλετε να σας βοηθήσουν και οι άλλοι. Οταν νιώσετε στριμωγμένοι, πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού ήδη έχετε διαπιστώσει πως όταν η ευτυχία φτάσει σε ένα ορισμένο σημείο, αρχίζει η καθοδική πορεία, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις προτού κάνετε οτιδήποτε. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν και μη γίνετε αποδέκτης αρνητικών επιρροών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργήστε με προθυμία αλλά και με προσεκτικές κινήσεις, γιατί όποιος παίρνει προληπτικά μέτρα είναι σε καλύτερη θέση από αυτόν που είναι τολμηρός. Τακτοποιήστε το γρηγορότερο ό,τι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας σε λίγους και εκλεκτούς. Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα στους πάντες, γιατί αν βρεθείτε εκτεθειμένοι, δεν θα φταίνε οι άλλοι. Αλλάξτε απόψεις, εάν αυτό πιστεύετε ότι είναι πιο συνετό και μην εμμένετε σε ό,τι δεν σας συμφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον στο τέλος η μόνη γνώμη που επικρατεί, και μάλιστα τίθεται σε εφαρμογή, είναι η δική σας, μη θέλετε μονίμως να ακούτε πολλές γνώμες από παντού. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...