Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Γαμπρός ο Τόνι Σφήνος

Ο δημοφιλής performer παντρεύτηκε την Παρασκευή την αγαπημένη του Ιωάννα σε εκκλησάκι στις Σπέτσες

Ο δημοφιλής performer παντρεύτηκε την Παρασκευή την αγαπημένη του Ιωάννα σε εκκλησάκι στις Σπέτσες

Στο κλαμπ των παντρεμένων μπήκε -με δόξα και τιμή!- ο Τόνι Σφήνος, γνωστός και ως «international playboy», όπως τον αποκαλούν συχνά οι fans του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Περίπου οκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του κλιπ του για το τραγούδι του «Παντρεύομαι», όπου είχε ντυθεί γαμπρός για τις ανάγκες της τέχνης του, ο εκκεντρικός performer παντρεύτηκε και κανονικά. Το γαμήλιο μυστήριο του Θανάση Κιούση, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Σφήνου, και της 24χρονης αγαπημένης του Ιωάννας τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής σ’ ένα γραφικό εκκλησάκι στις Σπέτσες.

Οι καλεσμένοι, στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, δεν ξεπερνούσαν τους 80, αφού επιθυμία του ζευγαριού ήταν να μη δοθεί δημοσιότητα στο γεγονός.

«Ο Τόνι Σφήνος είναι η διασημότητα. Οχι ο Θανάσης Κιούσης» σχολιάζει στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του δημοφιλούς performer, εξηγώντας τον λόγο που ο τελευταίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, όταν δεν είναι «μεταμορφωμένος» σε Τόνι Σφήνο. Την ίδια τακτική, άλλωστε, ακολουθούν και πολλοί άλλοι διεθνείς performers.

Ομως, κάποια στιγμιότυπα από το χαρμόσυνο γεγονός διοχετεύτηκαν στα social media. Ανάμεσά τους και δύο βίντεο.

Το ένα δείχνει τη νύφη την ώρα που φτάνει στην εκκλησία και το άλλο το νιόπαντρο ζευγάρι μέσα σ’ ένα καΐκι ν’ αποβιβάζεται στην παραλία, όπου οργανώθηκε το γαμήλιο γλέντι.

Με το Salata Latina

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Κιούσης ξεκίνησε την καλλιτεχνική πορεία του με το συγκρότημα Salata Latina, όπου εμφανιζόταν με το κανονικό του πρόσωπο και έπειτα δημιούργησε την ανατρεπτική περσόνα του Τόνι Σφήνου, που αγαπήθηκε από το κοινό για το εκκεντρικό του στιλ και τις χαρακτηριστικές ατάκες του, εμπνευσμένες από τις δεκαετίες ’60 και ’70.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα