Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι, αν θέλετε να διατηρήσετε τις επαφές σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας. Η αύξηση της κοινωνικότητάς σας θα φέρει στον δρόμο σας γνωριμίες με ασυνήθιστα άτομα, που μελλοντικά θα γίνουν φίλοι και πολύ καλοί συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν όσον αφορά την υλοποίησή τους. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε από τη γνωστή καθημερινότητα και τα προβλήματά της και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι βέβαιο ότι σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη και αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσω άλλων. Προσέξτε μόνο σε αυτή σας την προσπάθεια να μην εμποδίσετε τις ενέργειες των άλλων.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι κακό να μάχεστε για το καλύτερο, αρκεί να μην ξεχνιέστε και να μην παρασύρεστε στην προσπάθειά σας να το επιτύχετε. Επίσης, προσέξτε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούργιες γνωριμίες. Αντιμετωπίστε τα καθημερινά σας προβλήματα χωρίς να παρασύρεστε από συναισθηματισμούς, που θα σας εμποδίσουν να βρείτε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και μην αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια. Είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε με κάποιους συνεργάτες για εργασιακά θέματα, αλλά στο τέλος και βάζοντας τη λογική σας να επικρατήσει, θα καταλήξετε σε ευνοϊκές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις κοινωνικές και τις φιλικές συναναστροφές σας θα είστε επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και αντιδραστικοί. Δεν θα σας κατανοούν εύκολα και θα θέλετε να απαγκιστρωθείτε από παλιές γνωριμίες και σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις νέες σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε μπροστά την πείρα, τη γνώση και τις αντοχές που διαθέτετε για να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντά σας, καθώς σας περιμένει δουλειά. Με μια εσωτερική ματιά στην ψυχολογία σας θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην έρθετε σε αντίθεση απόψεων με τους δικούς σας, γιατί δεν θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Η υγεία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κάνετε μετακινήσεις που είχατε αποφασίσει ή να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους και τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι, αν θέλετε να διατηρήσετε τις επαφές σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια εις βάρος σας για την επαγγελματικότητά σας. Φροντίστε τώρα που μπαίνετε σε καλή φάση να παρουσιάσετε στη δουλειά σας κάτι τελείως πρωτοποριακό, να είναι όλα άψογα και να έχουν σωστές βάσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...