Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κάνιε Γουέστ: Ο εκκεντρικός ράπερ σχεδιάζει να ανοίξει το δικό του στούντιο...

Ο «θεοσεβούμενος» Κάνιε Γουέστ που κυκλοφορούσε τραγούδι με τίτλο...

«Akis’ Food Tour»: Χίος & Ψαρά: Δυο ακριτικοί θησαυροί εμπειριών και γεύσεων

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι; Ένα...

54χρονη ασθενής στις ΗΠΑ απέκτησε «μηχανική καρδιά» και νεφρό γουρουνιού

Πρώτη φορά ασθενής με δύο σοβαρές παθήσεις στο τελικό...

Αυνανισμός κατά του… καρκίνου του προστάτη

Τελικά στο χέρι των ανδρών είναι να μειώσουν τον...

Νεκρό μωράκι μετά από καβγά

Αγριο επεισόδιο με τον μεθυσμένο πατέρα και την 30χρονη γυναίκα του, που είχε στην αγκαλιά της το αγοράκι. Ξεψύχησε στο νοσοκομείο από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!

Ακόμη και η πιο νοσηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να χωρέσει τη φρίκη που προκαλεί ο θάνατος ενός μωρού έξι μηνών, το οποίο φέρεται ότι έγινε «σάκος του μποξ» στα χέρια του μεθυσμένου πατέρα του, που είναι και δημοτικός σύμβουλος στη Σητεία. Αποτέλεσμα της «έκρηξης» του 52χρονου ήταν το αγοράκι να ξεψυχήσει στο νοσοκομείο από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 52χρονος επέστρεψε στο σπίτι του έπειτα από γλέντι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ και βρήκε να τον περιμένει η 30χρονη γυναίκα του, που κρατούσε στην αγκαλιά της το αγοράκι τους. Το ανδρόγυνο άρχισε να λογομαχεί, αλλά η κατάσταση ξέφυγε και ο άνδρας άρχισε να κινείται απειλητικά προς την 30χρονη. Οι πληροφορίες αναφέρουν vwergweότι άρχισε να τη χτυπάει και εκείνη προσπάθησε να αποφύγει τις γροθιές. Ομως, καθώς είχε το μωρό στην αγκαλιά, αναπόφευκτα δέχτηκε εκείνο τα βίαια χτυπήματα! Μάλιστα, ο 52χρονος εκσφενδόνισε προς τη γυναίκα το κινητό του (!), που χτύπησε με δύναμη στο κεφαλάκι του άμοιρου παιδιού!

Το αγγελούδι έχασε τις αισθήσεις του και τότε οι γονείς σταμάτησαν το άγριο επεισόδιο και προσπάθησαν να το συνεφέρουν, αλλά μάταια. Εντρομοι το μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο μωρό υπέκυψε. Οπως διαπιστώθηκε, είχε υποστεί κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία! Σοκαρισμένοι οι γιατροί έκαναν λόγο για άγρια κακοποίηση και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

«Τρελάθηκε»

«Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη 1 το πρωί, όπου και επαναδιασωληνώθηκε στη ΜΕΘ Παίδων. Πραγματοποιήθηκαν άμεσα απεικονιστικές εξετάσεις και ολόσωμη αξονική τομογραφία, ενώ εισήχθη στο χειρουργείο στις 04.00. Στις 05.15 υπέστη ανακοπή και στις 06.35 κατέληξε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος του βρέφους προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Νεαπόλεως κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης, ενώ ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Οπως υποστηρίζει, υπεραγαπούσε το παιδί και «τρελάθηκε» όταν είδε ότι το χτύπησε με το κινητό, ενώ πρόσθεσε ότι είχε προβλήματα με τη γυναίκα του, για την οποία ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε το παιδί σαν… ασπίδα για να προστατευθεί!

Η 30χρονη ισχυρίστηκε ότι τσακώθηκε με τον άνδρα της, όταν εκείνος γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι, και ότι τη χτύπησε μαζί με το μωρό. Την εκδοχή αυτή υποστηρίζει και ο αδερφός της, σύμφωνα με τον οποίο δεν φταίνε ούτε η αδελφή του ούτε ο γαμπρός του: «Ο γαμπρός μου πάσχει από καρδιά κι ενώ δεν κάνει να καταναλώνει αλκοόλ αυτός πήγε και ήπιε. Οταν γύρισε σπίτι, η αδελφή μου τον ρώτησε γιατί πήγε και ήπιε πάλι. Εκείνος εξοργίστηκε και άρχισε να τη βρίζει, όταν κάποια στιγμή της πέταξε το κινητό. Η συσκευή, όμως, έπεσε πάνω στο μωρό που η αδερφή μου κρατούσε στην αγκαλιά της. Δεν φταίει κανείς»! Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι ο δεύτερος γάμος για το ζευγάρι, που έχει ακόμα ένα παιδί, ωστόσο τον τελευταίο καιρό το αντρόγυνο είχε συνεχείς καβγάδες αναστατώνοντας κάθε τόσο τη γειτονιά, ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...