Ερωτας με θεωρίες συνωμοσίας

ANT1: Τι ενώνει τους Γιακουμάρο – Μακρυπούλια στο σίριαλ «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…»

ANT1: Τι ενώνει τους Γιακουμάρο – Μακρυπούλια στο σίριαλ «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…»

Νέα χρονιά, μέρα και ώρα προβολής για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…». Ετσι, από Δευτέρα που μεταδιδόταν, θα προβάλλεται πλέον κάθε Παρασκευή στις 22.15.

Απόψε, στο πρώτο νέο επεισόδιο για το 2017, θα βγουν στη φόρα πολλά μυστικά των ηρώων. Πρώτα απ’ όλα του Νεκτάριου (Βασίλης Γιακουμάρος), που νιώθει ερωτευμένος με τη Σοφία (Ζέτα Μακρυπούλια), καθώς οι δυο τους έχουν ένα κοινό: πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας και τα έχουν βρει μεταξύ τους!

Του χαμογέλασε η τύχη

Ο Ροδίτης ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από το δημοφιλές σίριαλ του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί» ως Μάνος -ο πρώτος έρωτας της Εύας (Ιωάννα Πηλιχού)-, συναντήθηκε σε ένα πάρτι με τον σεναριογράφο των παραγωγών «Εγκλήματα» και «Κάτω Παρτάλι», και την επομένη έλαβε τηλεφώνημα για να περάσει από οντισιόν. Η τύχη τού χαμογέλασε και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πήρε με το σπαθί του τον ρόλο του αδερφού της Μαρίας Καβογιάννη.

«Θα ήθελα να ήμουν ο αδελφός της Μαρίας και στην πραγματικότητα (σ.σ.: γέλια). Είναι ταλαντούχα, έξω καρδιά. Την αγαπάω» λέει στην «Espresso» ο Βασίλης, που εργάζεται δέκα χρόνια ως ηθοποιός, πάρα τις δυσκολίες, αν και έχει σπουδάσει μαθηματικός.

Ο ήρωάς του πιστεύει στις θεωρίες συνωμοσίας, εκείνος όμως θεωρεί πως τα πάντα έχουν λογική εξήγηση. «Η μόνη θεωρία που θέλω να ισχύει είναι ότι ο Ελβις Πρίσλεϊ ζει. Και αυτό γιατί λατρεύω τη φωνή του. Κατά τα άλλα, θεωρώ πως ό,τι συμβαίνει στον κόσμο και στην κοινωνία είναι αποτέλεσμα των πράξεων ενός λαού και όχι εξωγήινων όντων ή μυστήριων οργανώσεων» υποστηρίζει και συνεχίζει:

«Αυτό που εισπράττω από το σίριαλ είναι ότι ο σεναριογράφος θέλει να δείξει -ίσως μέσα από την υπερβολή- ότι η κρίση μας δεν είναι οικονομική, αλλά κατά βάση αξιακή. Ο Λευτέρης Παπαπέτρου “φωτογραφίζει” με μαεστρία τις κατεστραμμένες συγγενικές σχέσεις, που δεν έχουν φθαρεί μόνο από το χρήμα» καταλήγει ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.