Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Γλίτωσε την προφυλάκιση

Ελεύθερος (με εγγύηση 20.000 € αλλά και περιοριστικούς όρους) ο 52χρονος πατέρας του άτυχου μωρού στη Σητεία

Ελεύθερος (με εγγύηση 20.000 € αλλά και περιοριστικούς όρους) ο 52χρονος πατέρας του άτυχου μωρού στη Σητεία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε χθες ο δημοτικός υπάλληλος που κατηγορείται για τον θάνατο του σχεδόν έξι μηνών γιου του την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια άγριου επεισοδίου (και ενώ ήταν μεθυσμένος) με την 30χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους, στη Σητεία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Με σκυμμένο το κεφάλι και κλαίγοντας, ο 52χρονος Νίκος πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Νεάπολης για να απολογηθεί για τις κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης θανατηφόρων σωματικών βλαβών.
Κατά την πολύωρη απολογία του για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το μωρό επέμεινε στην εκδοχή του φοβερού δυστυχήματος και ότι δεν ήθελε να το σκοτώσει. Είπε, συγκεκριμένα, ότι πέταξε το κινητό στο πάτωμα και αυτό αναπήδησε, χτυπώντας μοιραία το άτυχο μωράκι στο κεφάλι!

Εισαγγελέας και ανακριτής δεν του καταλόγισαν δόλο, γι’ αυτό η δίωξη που ασκήθηκε ήταν για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών. Ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος, που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ανακουφισμένος με τη μη προφυλάκισή του αλλά και συντετριμμένος ταυτόχρονα, ψέλλισε: «Πέρασα πολλά και θα περάσω ακόμα περισσότερα».

Σήμερα η κηδεία

Στο πλευρό του βρέθηκαν για να του συμπαρασταθούν τόσο οι συγγενείς του όσο και η 30χρονη γυναίκα του. Η κηδεία του άτυχου μωρού αναμένεται να γίνει σήμερα στη Σητεία, ενώ η δικηγόρος του 52χρονου Μαρία Παπαβασιλείου σε δηλώσεις της καταφέρθηκε χθες εναντίον μερίδας των μέσων ενημέρωσης, καταγγέλλοντας ότι ο πελάτης της διασύρθηκε από όσα γράφτηκαν και υπογράμμισε ότι η εμπιστοσύνη τους στη Δικαιοσύνη επιβεβαιώθηκε, με την απόφαση για μη προφυλάκισή του.

Ο θάνατος του αγοριού, που άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ τα ξημερώματα της Πέμπτης από βαριές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες, έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία. Το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί το βράδυ της περασμένη Τετάρτης, όταν ο δημοτικός υπάλληλος επέστρεψε στο σπίτι του στη Σητεία έπειτα από γλέντι στην κοπή της πίτας του σωματείου του, κατά την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ. Μόλις μπήκε στο σπίτι βρήκε τη σύζυγό του να τον περιμένει έχοντας αγκαλιά το παιδί τους.
Το ανδρόγυνο άρχισε να λογομαχεί και, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άντρας άρχισε να χτυπάει τη γυναίκα, με αποτέλεσμα να δεχτεί χτυπήματα το μωρό που κρατούσε.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα