Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

To πρωί αστυνομικός και το βράδυ μοντέλο

Η Σαμάνθα Σεπουλβέντα όταν δεν περιπολεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης κάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις με σέξι εσώρουχα

Η Σαμάνθα Σεπουλβέντα όταν δεν περιπολεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης κάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις με σέξι εσώρουχα

Το πρωί βάζει χειροπέδες στους κλέφτες, 3 154ενώ με τη βραδινή δουλειά της αφήνει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να βάλει χειροπέδες σε κάθε άντρα που του αρέσει να τον… συλλαμβάνουν.

Η Σαμάνθα Σεπουλβέντα είναι αστυνομικός, επειδή όμως οι απολαβές της (140.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 130.000 ευρώ) ίσως δεν είναι αρκετές, αποφάσισε να διαθέσει το κορμί της στον χώρο της μόδας.

Η νεαρή καλλονή, με καταγωγή από τη Γουατεμάλα, περιπολεί τη μέρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ το βράδυ φωτογραφίζεται με εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία. Κι όταν έχει άδεια, ταξιδεύει στον κόσμο για φωτογραφίσεις.

Η γυναίκα-φαντασίωση των αντρών έχει ήδη 110.000 followers στο Instagram, οι οποίοι ακολουθούν κάθε βήμα της στη μόδα και, φυσικά, τα σχόλιά τους είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Η ίδια υποστηρίζει πως η βραδινή δουλειά της και η έκθεσή της στα social media έχουν οδηγήσει αρκετές φορές ανθρώπους που διέπραξαν αδικήματα να εμφανίζονται αυτοβούλως μπροστά της και να της παραδίνονται. «Μπορείς να με συλλάβεις» είναι η ατάκα που ακούει αρκετές φορές στις περιπολίες της, ενώ οι πιο kinky τύποι τής λένε ότι μπορεί να το κάνει όποτε θελήσει.

Η ίδια δεν αφήνει ανεκμετάλλευτες τέτοιες περιπτώσεις, καθώς θεωρεί πως οι γυναίκες αστυνομικοί μπορεί μερικές φορές να τα καταφέρουν καλύτερα από τους άντρες, επιστρατεύοντας τη θηλυκότητά τους. «Με τις γυναίκες είναι λιγότερο επιθετικοί, οπότε μια κρίση εκτονώνεται ευκολότερα» λέει. Θυμάται, μάλιστα, την περίπτωση ενός άντρα που είχε δείρει άσχημα τη γυναίκα του και απειλούσε να σκοτώσει τους συναδέλφους της. Οταν εκείνη εμφανίστηκε, ο δράστης «πάγωσε» και, έτσι, συνελήφθη χωρίς περαιτέρω δυσκολία. Ενώ του περνούσε χειροπέδες, της ζήτησε να βγουν ραντεβού.

4 79

Η 32χρονη αστυνομικός και μοντέλο κατατάχθηκε στην αστυνομία το 2010, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στα Οικονομικά. Τρία χρόνια αργότερα μια φίλη της σχεδιάστρια εσωρούχων τής ζήτησε να ποζάρει με δημιουργίες της κι έτσι άρχισαν όλα. Μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει για φωτογραφίσεις σε Βρετανία, Αυστραλία, Ισπανία και Νικαράγουα.

2 311

Σε όσους τη χαρακτηρίζουν πολύ σέξι, απαντά ότι απλώς «αποθεώνει το γυναικείο κορμί». Σε όσους θεωρούν πως οι πόζες της είναι προσβλητικές, τους ζητάει να κλείσουν τα μάτια, ενώ, όταν πηγαίνει στο τμήμα ή κάνει περιπολίες, φροντίζει να είναι καθωσπρέπει, πιάνοντας αλογοουρά τα μαλλιά της και αποφεύγοντας το μακιγιάζ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...