Χανιά: 69χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο ανήλικες αδελφές

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 69χρονου Χανιώτη

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 69χρονου Χανιώτη, ο οποίος χθες καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξη για ασελγείς πράξεις εις βάρος μιας ανήλικης γειτόνισσάς του (ήταν 4 ετών) πριν από δέκα χρόνια σε χωριό του Πλατανιά Χανίων, αφού φέρεται ότι είχε ασελγήσει και στη μεγαλύτερη αδερφή του κοριτσιού!

Ο 69χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και να οδηγείται στη φυλακή.

Η πλευρά του κατηγορουμένου υποστήριξε ότι τα παιδιά στην ηλικία των 4 έως 6 ετών φτιάχνουν παραστάσεις με τη φαντασία τους και ότι δεν υπήρξε τέτοιου είδους προσέγγιση προς το παιδί! Ωστόσο, το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, αν και ο δικηγόρος του ζήτησε να αναγνωριστεί ο μεταγενέστερος έντιμος βίος και όχι ο προγενέστερος, αφού κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προέκυψε ασέλγεια και εις βάρος της μεγαλύτερης αδερφής της τετράχρονης (κάτω των 10 ετών τότε), η οποία σήμερα είναι φοιτήτρια.

Ο εισαγγελέας πρότεινε για τη συγκεκριμένη πράξη να αποσταλεί η δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων προκειμένου να ασκηθεί εκ νέου ποινική δίωξη στον άντρα, αφού η πράξη αυτή δεν έχει παραγραφεί.

Καταδίκη

Σύμφωνα με τα parakritika.gr, ο άντρας είχε καθίσει αρχικά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Χανίων, όπου τον Μάρτιο του 2015 είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση, ποινή που ακυρώθηκε για δικονομικούς λόγους (προφανώς λόγω αναρμοδιότητας του Τριμελούς Εφετείου να εκδικάσει τη συγκεκριμένη κατηγορία), οπότε εκδικάστηκε εξαρχής από το Μικτό Ορκωτό Ρεθύμνου. Σημειώνεται ότι εδώ και δέκα χρόνια ο 69χρονος παρέμενε ελεύθερος.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.