Σειρά το βιβλίο του Κρομμύδα

Ο ηθοποιός μιλά για το best seller του «Μη με λησμόνει» και την πρόταση του ΡΙΚ στην ΕΡΤ

Ο Κώστας Κρομμύδας πάει… ΕΡΤ! Οχι, ο ηθοποιός δεν θα παίξει σε κάποια από τις νέες παραγωγές, αλλά θα δει ένα από τα βιβλία του, το «Μη με λησμόνει» (εκδόσεις Διόπτρα), να γίνεται σειρά.

Από την
Τεριάννα Παππά

Υστερα από σχετική προκήρυξη η κρατική τηλεόραση αρχίζει την επιλογή των παραγωγών μυθοπλασίας. Μία από τις προτάσεις που έγιναν ήταν η μεταφορά του best seller του Κώστα Κρομμύδα. «Εχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον και ξέρω ότι την πρόταση έκανε το ΡΙΚ στην ΕΡΤ ώστε να γίνει συμπαραγωγή» λέει ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Ολα ξεκίνησαν από το Ραδιοτηλεοπτικό Ιδρυμα Κύπρου, όπου διάβασαν το βιβλίο μου και θέλησαν να το προτείνουν. Την προηγούμενη εβδομάδα συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε. Η πρόταση έγινε στην ΕΡΤ και περιμένουμε την απάντησή τους. Αρχικά είχε συζητηθεί να γίνει καθημερινή σειρά, ωστόσο δεν αποκλείεται να προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Εγώ την έχω στο μυαλό μου να παίζει Δευτέρα με Παρασκευή λίγο πριν ή μετά το δελτίο».

Πάντως ο ίδιος, αν δοθεί το τελικό ok, δεν θα είναι μέλος του καστ. «Το σίγουρο είναι πως δεν θα συμμετάσχω ως πρωταγωνιστής, αυτό το αποκλείω. Το πολύ πολύ να παίξω έναν μικρό ρόλο, μια απλή συμμετοχή, αν τελικά γίνει το σίριαλ.

Επιμέλεια των κειμένων

Οσον αφορά το σεναριακό κομμάτι, μου ζητήθηκε να έχω την επιμέλεια των κειμένων, γιατί κανείς δεν γνωρίζει την ιστορία καλύτερα από τον συγγραφέα» λέει και συνεχίζει: «Είναι μια συγκλονιστική ιστορία, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα Γιάννενα, στο Γαλαξίδι, στην Πάτμο αλλά και στο Παρίσι, γι’ αυτό θα είναι ακριβή παράγωγη. Ομως, αυτός ήταν από τους βασικούς όρους: να μην αλλάξουν οι τόποι, γιατί καθορίζουν όλη την ιστορία». Η υπόθεση ξεκινά στο Παρίσι, όπου μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη.

Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει, έναν άνθρωπο που τον «σκότωσαν» γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.