Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μοιράζονται τη ζωή και το σανίδι

06/02/2017 - 11:35 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη στο σατιρικό έργο «Οτι… τι;» στο θέατρο Πειραιώς 131

Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη στο σατιρικό έργο «Οτι… τι;» στο θέατρο Πειραιώς 131

Πάλι μαζί στη σκηνή ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Το ζευγάρι, που ανέβηκε πέρυσι τα σκαλιά της εκκλησίας, συμπράττει ακόμη μία φορά στο σανίδι με την παράσταση «Οτι… τι;», που ανεβαίνει κάθε Δευτέρα στο θέατρο Πειραιώς 131.

Πρόκειται για μια σατιρική και ιδιαίτερα επίκαιρη κωμωδία με live μουσική, η οποία φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γιαννακόπουλου. Ο δημιουργός και σκηνοθέτης του έργου κρατάει κι έναν από τους βασικούς ρόλους, ενώ τον τετραμελή θίασο συμπληρώνει η Ειρήνη Κυριάκου

Τέσσερις νέοι άνθρωποι βρίσκονται σε έναν «μυστήριο» χώρο και μέσα από προσωπικές ιστορίες σατιρίζουν όλο το κοινωνικό, οικογενειακό και τηλεοπτικό τοπίο της σύγχρονης Ελλάδας.

Πώς διασκεδάζει πια ο Νεοέλληνας; Πώς φλερτάρει η νεολαία; Και σε τι βαθμό επηρεάζουν τελικά τα stories των social media τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων; Σημειώνεται ότι η Αντιγόνη ερμηνεύει κιόλας τα τραγούδια της παράστασης.