Σάραντον: «Βγαίνω» με τη Λανγκ

Η ηθοποιός διέψευσε τις φήμες ότι είναι στα μαχαίρια με τη νέα της συμπρωταγωνίστρια

Η ηθοποιός διέψευσε τις φήμες ότι είναι στα μαχαίρια με τη νέα της συμπρωταγωνίστρια

Ο,τι συμβαίνει στη μικρή οθόνη δεν συμβαίνει οπωσδήποτε και στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Σούζαν Σάραντον, η οποία τονίζει ότι όχι μόνο δεν είναι στα μαχαίρια, όπως φημολογείται, με τη συμπρωταγωνίστριά της στη νέα τηλεοπτική σειρά «Feud: Bette and Joan» Τζέσικα Λανγκ, αλλά βγαίνουν και μαζί.

«Η πρώτη ερώτηση που μου κάνουν στις συνεντεύξεις είναι αν η Τζέσικα και εγώ τα πάμε καλά» σχολίασε στο twitter η 70χρονη Σάραντον, κατά τη διάρκεια της προβολής του πρόσφατου επεισοδίου της σειράς που εξιστορεί την κόντρα δύο θρύλων του Χόλιγουντ, της Μπέτι Ντέιβις (Σάραντον) και της Τζόαν Κρόφορντ (Λανγκ). Μάλιστα, η Σάραντον πρόσθεσε: «Οχι μόνο τα πάμε υπέροχα στα γυρίσματα, αλλά τώρα βγαίνουμε και μαζί».

Πριν προλάβει να δεχτεί ερωτήματα για το τι ακριβώς εννοούσε, η Σάραντον έσπευσε να διευκρινίσει ότι εννοούσε ότι διατηρούν επαφή και εκτός του τηλεοπτικού πλατό. «Η Τζέσικα Λανγκ είναι ένας από τους λόγους που συμφώνησα να κάνω την τηλεοπτική σειρά» εκμυστηρεύτηκε, εξηγώντας ότι, όταν εργάζεται κανείς με λαμπρούς ηθοποιούς, γίνεται καλύτερος.

Η Σούζαν Σάραντον συνέχισε τα ξεκαθαρίσματα στο κεφάλαιο «φήμες για κόντρες με συναδέλφους», διαψεύδοντας ότι είχε κόντρα με την Τζούλια Ρόμπερτς στα γυρίσματα της ταινίας «Η ζωή σε δυο πράξεις» το 1998. «Ο Τύπος είχε γράψει ότι μισούσαμε η μία την άλλη» έγραψε, αποκαλύπτοντας ότι τη φήμη είχε διαδώσει ο τότε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών της, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό