Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 6 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και…

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς όμως να διαλαλείτε τις γνώσεις σας. Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν γνωρίζετε ότι κάποιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας έχουν προβλήματα, φροντίστε να είστε ευγενικοί μαζί τους. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας με καλύτερο τρόπο, ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, θα ήταν χρήσιμο να ακούσετε τι έχουν να σας πουν όλες οι πλευρές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από άλλη οπτική γωνία, περισσότερο φιλική. Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σας απαιτούν ειδικές ενέργειες. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας αρέσει για να δώσετε χρώμα στην καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ: Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό τη ζωή ενός πολύ καλού φίλου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν κάτι σάς χαλάει, μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλώς υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα. Το ότι σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί στον ερωτικό τομέα δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, γιατί πιθανώς θα είναι λανθασμένες.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε σαφείς θέσεις απέναντι στα γεγονότα που εξελίσσονται, αντί να μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές. Μιλήστε ανοιχτά για ό,τι σας ενοχλεί, γιατί αυτό που φταίει και προκαλούνται συχνά παρεξηγήσεις είναι πως δεν τολμάτε να εκστομίζετε αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα κι όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά και ανωτερότητα. Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα προβαίνοντας σε αναλύσεις και όχι κάνοντας υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και επιδιώξτε να αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού. Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να τον αγχώνετε ακόμα περισσότερο με την κριτική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να νιώσετε περισσότερο ισορροπημένοι βρεθείτε με ένα άτομο που είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί θα σας κάνουν επιφυλακτικούς. Νιώθετε πως η σχέση σας με το ταίρι σας πηγαίνει όλο προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας. Επιλύστε όσο γίνεται πιο σύντομα κάποια θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, γιατί όσο τα αφήνετε τόσο θα γίνονται το μόνιμο θέμα απασχόλησής σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...