Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 10 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό όσο και για των άλλων. Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε σωστά τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές ικανότητές σας και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές. Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτες, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δεν θα νιώθουν ανία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας. Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί αφήστε τη να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, για να μην μπλοκάρετε τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα έχετε θα μοιραστούν ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και έτσι δεν θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό όσο και για των άλλων. Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει.

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σχέσεις σας αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναλύσετε τα πάντα. Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στον βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί κι αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δεν θέλετε και δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δε θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη. Συγκεντρωθείτε στους στόχους και τους σκοπούς σας και, καθώς έχετε αρκετά αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και θα αντιδράσετε άμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην καταβάλλεστε από σκέψεις που το μόνο που σας δημιουργούν είναι άγχος. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής, καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα