Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 11 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ: Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν αντιμετωπίστε τις με χιούμορ. Κρατήστε την…

ΚΡΙΟΣ: Ο,τι θέλετε να πείτε εκφράστε το ευγενικά και θα γυρίσει προς όφελός σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μη στηριχτείτε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ: Για την επίτευξη των προσωπικών και των επαγγελματικών σας στόχων βάλτε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε. Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειάς σας στον οικογενειακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή οι άλλοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω προτού ενεργήσετε. Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε έναν φίλο σας να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί παίζετε εις βάρος της υγείας σας. Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και ενταχθείτε σε καταστάσεις στις οποίες ταιριάζετε. Μη χαλάτε την ψυχολογία και την καρδιά σας ακούγοντας τον έναν και τον άλλο.

ΖΥΓΟΣ: Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν αντιμετωπίστε τις με χιούμορ. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό σας χώρο και τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και με συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτά που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο. Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε με νέες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό σας τομέα είτε στον προσωπικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με τον σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και τα καινούργια δεδομένα επιφανειακά.

ΙΧΘΥΕΣ: Οπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό προτιμήστε να αποχωρείτε αντί να παίρνετε ενεργό μέρος. Θα νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη κατάσταση.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα