Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Γιώργος Λάνθιμος: Υποψήφιος για Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου, στο οποίο ο διεθνούς...

Έπαιρνε επιχορηγήσεις για θερμοκήπια με χασισόδεντρα

Τέλος στη δράση ενός 46χρονου αγρότη, ο οποίος πλούτιζε όχι με επιχορηγήσεις, αλλά καλλιεργώντας στα θερμοκήπιά του δενδρύλλια κάνναβης,

Έλενα Παναγιωτίδου: Μας παρασύρει με το νέο της τραγούδι «Θάλασσα και αεράκι»

Αφού πρόλαβε να γίνει viral στο Tiktok το νέο τραγούδι της Έλενας Παναγιωτίδου  κυκλοφόρησε κι επίσημα και είναι έτοιμο να μας ταξιδέψει.

«Κάτοικος» Φαλήρου ο Πάτρας

Το έλα να δεις... γίνεται αυτή την περίοδο στη...

Φινάλε με εκπλήξεις στο Παλλάς

Η Αντζελα Δημητρίου χάρισε ένα δαχτυλίδι από τη συλλογή της στη Μαίρη Χρονοπούλου και συμφώνησαν για συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό!

Συνάντηση κορυφής στην πρώτη σειρά του Παλλάς, όπου έκαναν φινάλε το βράδυ της Κυριακής η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος! Η Μαίρη Χρονοπούλου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Αντζελα Δημητρίου βρέθηκαν στο ιστορικό θέατρο και παρακολούθησαν το τελευταίο πρόγραμμα της μεγάλης κυρίας του τραγουδιού και του απολαυστικού showman, το οποίο καταχειροκροτήθηκε! Η «Espresso» ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα!

ΑΠΟ ΤΟΝ  
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Αρχής γενομένης από την υπέροχη Ζωζώ, η οποία σε όλη τη διάρκεια της παράστασης ήταν πολύ συγκρατημένη από πλευράς αντιδράσεων.

Ακόμη κι όταν ο Τάκης Ζαχαράτος τη μιμήθηκε υπέροχα -με τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτο το ένα πόδι και παίζοντας τα ζίλια-, εκείνη έσκαγε μόνο κάποιο αμυδρό γελάκι.

Γέλια

Αντίθετα, η Αντζελα Δημητρίου και η Μαίρη Χρονoπούλου, οι οποίες κάθονταν παραδίπλα, σε όλη τη διάρκεια του θεατρικού show ξεκαρδίζονταν στα γέλια δείχνοντας εμπράκτως ότι απολάμβαναν το πρόγραμμα. Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο απολαυστική, όταν ο Ζαχαράτος εμφανίστηκε με κόκκινη στρας τουαλέτα ως λαίδη Αντζελα και είπε τα… τέρατα, με αποκορύφωμα τη γνωστή ατάκα της λαϊκής τραγουδίστριας «Δεν σέβεσαι!».

Παρ’ όλα αυτά, η Αντζελα Δημητρίου, η οποία φαίνεται να εκτιμά το χιούμορ, όχι μόνο δεν έδειχνε να παρεξηγείται με τον τρόπο που τη μιμείται ο Τάκης Ζαχαράτος, αλλά του φώναζε και «Μπράβο». Στο διάλειμμα του σόου η Αντζελα -η οποία ως γνωστόν τον τελευταίο καιρό σχεδιάζει τα δικά της κοσμήματα- είχε μια πολύ φιλική κουβεντούλα με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια της χάρισε ένα από τα δαχτυλίδια της συλλογής της, το οποίο η θρυλική «Γυναίκα του γλεντιού» από την ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια» φόρεσε αμέσως.

Το επιστέγασμα αυτού του πολύ φιλικού κλίματος που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους ήταν οι δύο κυρίες να συμφωνήσουν σε μια από κοινού φιλανθρωπική κίνηση για την ενίσχυση του Σπιτιού του Ηθοποιού, η οποία, όπως αφέθηκε να εννοηθεί, θα είναι μια συναυλία της τραγουδίστριας, στην οποία η ηθοποιός θα ερμηνεύσει κι εκείνη ένα τραγούδι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εχω κάνει σεξ με celebrities και των δύο φύλων»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε coming out ως bisexual μέσω...
spot_img
spot_img