Το όνειρο της ΑΕΚ για την «Αγια-Σοφιά» έρχεται όλο και πιο κοντά!

Κάθε μέρα που περνάει το όνειρο της ανέγερσης της «Αγια-Σοφιάς» πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην εκπλήρωσή του.Ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγια-Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος ενημέρωσε χθες την αντιπολίτευση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της πόλης παραβρέθηκε περίπου το 75% του δημοτικού συμβουλίου της πόλης (όλες οι παρατάξεις, πλην αυτής του Αρη Βασιλόπουλου και της Λαϊκής Συσπείρωσης).

Ιστορική ημέρα 

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους για τις τελευταίες εξελίξεις, εν όψει και της σημερινής ψήφισης της τροπολογίας για το γήπεδο, και μεταξύ άλλων είπε: «Με μεγάλη μεθοδικότητα εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Αύριο (σήμερα) γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την άδεια. Ακολουθούν άδεια, εκσκαφές και μετά διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει. Είναι δύσκολα τα έργα αυτά, ειδικά όταν έχεις διαμάχη. Γράφουμε καινούργια βιβλιογραφία για αυτό το γήπεδο. Τον Ιούνιο θα έχουμε άδεια και ξεκινάμε την πρώτη φάση του έργου. Μαθαίνω ότι μπαίνει μπροστά το έργο του μετρό για τη γραμμή 4 που θα εξυπηρετεί τον Περισσό και θα το ανακοινώσει, απ’ ό,τι μαθαίνω, ο υπουργός. Η γραμμή 4 του μετρό, αν το δείτε, εξυπηρετεί και Γουδί και Φιλαδέλφεια». 

Από την άλλη, στην απόφαση να κρατήσει στο ρόστερ της και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο έχει καταλήξει η ΑΕΚ μετά την ανανέωση των συμβολαίων των Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλου.

Τέλος, τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Αϊντάρεβιτς. Ο Σουηδός μέσος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου δύο εβδομάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...