Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Ελαμψαν» 1.000 αστέρια

Κάννες: Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ συγκέντρωσε πάνω από 17.850.000 ευρώ για τη μάχη κατά του AIDS

Οι εντυπωσιακοί λαχνοί που βγήκαν σε πλειστηριασμό στο φετινό amfAR Gala των Καννών (το οποίο ίδρυσε η Λιζ Τέιλορ) έπεισαν τους 1.000 αστέρες του Χόλιγουντ -και όχι μόνο- να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, βοηθώντας τους διοργανωτές να συγκεντρώσουν σε μία νύχτα πάνω από 17.850.000 ευρώ, ποσό που θα δοθεί στη μάχη κατά του AIDS.

Από την
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Στη φιλανθρωπική βραδιά «Σινεμά κατά του AIDS», που διοργανώθηκε στο «Εντέν Ροκ», στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του ακρωτηρίου Αντίμπ της νότιας Γαλλίας, συμμετείχαν κορυφαίοι αστέρες, όπως οι Λεονάρντο ντι Κάπριο, Ντάστιν Χόφμαν, Νικόλ Κίντμαν, Ούμα Θέρμαν, Μίλα Γιόβοβιτς, Μικ Τζάγκερ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Νταϊάν Κρούγκερ, Εύα Λονγκόρια, Ντιόν Γουόρικ αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του 70ού Φεστιβάλ των Καννών, μεταξύ των οποίων ο Γουίλ Σμιθ και η Τζέσικα Τσαστέϊν.

Οι δύο τελευταίοι, μαζί με τον Μπέκαμ, τον Κρις Τάκερ και τον παραγωγό Ρίτσι Ακίβα, ανέλαβαν να διεξαγάγουν τον πλειστηριασμό των λαχνών. Ο πιο πολυσυζητημένος ήταν ο αγώνας ποδοσφαίρου με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τους φίλους του, ο οποίος πωλήθηκε προς 350.000 ευρώ, όσα «έπιασε» και συνάντηση με τον Δαλάι Λάμα.

Πληρώνοντας 3.000.000 ευρώ πλειοδότης απέκτησε την ευκαιρία να βάλει στην γκαρνταρόμπα του 32 φορέματα της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Μια Jaguar του 1958 πωλήθηκε 650.000 ευρώ, ενώ φωτογραφίες αστέρων του Χόλιγουντ, όπως η Ρίτα Χέιγουορθ, η Μάρλεν Ντίντριχ και ο Γκάρι Κούπερ, στις οποίες ο Γουίλ Σμιθ πρόσθεσε μια selfie με όσο περισσότερους σταρ πρόλαβε να ανεβάσει στη σκηνή, έφτασαν τα 500.000 ευρώ.


spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η




Μποζουκια Αθηνα