Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Baby bloom για τον Φοίβο Βουτσά με τέσσερεις νονούς!

Το μυστήριο αναμένεται να έχει λάμψη και πολύ κόσμο, αφού οι διάσημοι γονείς του μικρού θέλουν κοντά τους όλους όσοι τους αγαπούν

Ο χαριτωμένος γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού Φοίβος θα βαφτιστεί την ημέρα των γενεθλίων του, το Σάββατο 22 Ιουλίου, σε εκκλησία των βορείων προαστίων, με καλεσμένους συγγενείς, φίλους, αλλά και συναδέλφους του ζευγαριού.

Το μυστήριο αναμένεται να έχει λάμψη και πολύ κόσμο, αφού οι διάσημοι γονείς του μικρού θέλουν κοντά τους όλους όσοι τους αγαπούν. Νονοί, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Espresso», θα είναι τέσσερις: η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πάντρεψε το ζευγάρι, η ηθοποιός Ντόρα Ντούμα, ο γιος του θεατρικού επιχειρηματία Μάρκου Τάγαρη και η Βάσω, μία στενή συνεργάτιδα της ευτυχισμένης μαμάς.

Προς το παρόν δεν έχουν αποσταλεί προσκλήσεις, ωστόσο οι δύο ευτυχείς γονείς ενημερώνουν προφορικά για τις λεπτομέρειες, την ημέρα, την ώρα και τον ιερό ναό όπου θα τελεστεί το μυστήριο. Η ίδια πηγή αναφέρει πως, λόγω του μεγάλου αριθμού των προσκεκλημένων, το ζεύγος Βουτσά ίσως επιλέξει τη μαζική αποστολή sms, όπως ακριβώς έκανε και στον γάμο του, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα.

Ωστόσο, οι προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα είναι πυρετώδεις, με την Αλίκη Κατσαβού να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη θεματική διακόσμηση της βάφτισης, αφού διαθέτει και φαντασία και οργανωτικό μυαλό. Ο Κώστας Βουτσάς, από την άλλη, βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την ποντιακή επιθεώρηση «Ζωή και κότα με χαβίτς και με κορκότα» σε σκηνοθεσία Κώστα Μποσταντζόγλου, με την οποία θα κάνει καλοκαιρινή περιοδεία.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα