Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

O γιος του Βούρου στην Ολυμπιάδα Κωφών

Ο 19χρονος Αλέξης θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

Από την
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ετοιμάζεται να τρέξει σαν τον… άνεμο και να προσθέσει στη συλλογή του άλλο ένα μετάλλιο, αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών, γνωστών ως Deaflympics.

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Βούρου και της Λένας Κώνστα, Αλέξης, ο οποίος είναι χαρισματικός δρομέας και τρέχει με τα χρώματα της ΑΕΚ, κέρδισε με τις επιδόσεις του την πρόκριση στη διοργάνωση που θα γίνει τον Ιούλιο στη Σαμψούντα.

Ο 19χρονος κατάφερε να καταρρίψει το ένα ατομικό ρεκόρ μετά το άλλο και να πάρει το εισιτήριο για τους Deaflympics της Τουρκίας, με συμμετοχή σε δύο αγωνίσματα, αυτά των 100 και 200 μέτρων.

Συγκεκριμένα, ο «κιτρινόμαυρος» αθλητής, ο οποίος έκανε περήφανη την «Ενωση», στις 20 Μαΐου, στα Ορσίππεια που έγιναν στα Μέγαρα, έτρεξε σε χρόνο 11.84, σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα στα Θώδεια του Λουτρακίου σημείωσε χρονική επίδοση 11.82, ενώ στις 4 Ιουνίου στα Παπαναστάσεια, που έγιναν στο στάδιο του Πανελληνίου, έπιασε τον κατάλληλο χρόνο (11.58), ώστε να προκριθεί στη σπουδαία διεθνή διοργάνωση.

Τα όρια ήταν 11.70 για τα 100 μ. και 23.70 για τα 200 μ., χρόνο που ο Αλέξης Βούρος έπιασε, κάνοντας επίδοση 23.67, στη μοναδική κούρσα με κόντρα τον άνεμο που έτρεξε φέτος, σε αγώνες στον Αγιο Κοσμά.

Βαρηκοΐα

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο 19χρονος ταλαντούχος αθλητής, ο οποίος μοιάζει καταπληκτικά στον πατέρα του, δεν είναι κωφός, αλλά έχει ένα ποσοστό βαρηκοΐας, που του επιτρέπει να συμμετάσχει στους Deaflympics 2017.

Τα αγωνίσματα του στίβου θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 29 του ίδιου μήνα. Προπονητής του Αλέξη είναι ο Αγγελος Παυλακάκης, ρέκορντμαν στα 100 μ., ο οποίος, εκτός από τα χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, υπήρξε ένατος ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ, το 2000, στο αγώνισμα των 4×100 σκυταλοδρομία.

Ο Γιάννης Βούρος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι ο γιος του ασχολείται με τον αθλητισμό και μάλιστα είναι πολύ καλός, γεγονός αναπόφευκτο βέβαια, αφού και ο ίδιος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης υπήρξε αθλητής ποδοσφαίρου και στίβου στην ομάδα της ΑΕΚ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα