Διαζύγιο-βόμβα για «το σώμα»

Η Ελ ΜακΦέρσον χώρισε τον κροίσο σύζυγό της

Η Ελ ΜακΦέρσον χώρισε τον κροίσο σύζυγό της

Ξανά single η Ελ ΜακΦέρσον. Το 53χρονο μοντέλο και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της, Τζεφ Σόφερ, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six», που επικαλείται πηγές από το στενό περιβάλλον τους.

«Εκείνη έφυγε από το σπίτι τους στο Ιντιαν Κρικ του Μαϊάμι και ψάχνει να βρει δικό της σπίτι στην περιοχή» αναφέρει άτομο του περιβάλλοντός τους, προσθέτοντας ότι την ίδια στιγμή ο Σόφερ βρίσκεται προς αναζήτηση νέας συντρόφου. «Εχει συνδεθεί με κάποιες άλλες γυναίκες, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι είναι μόνο φιλικές επαφές» αναφέρει.

Παντρεύτηκαν το 2013

Το διάσημο super model, γνωστό και ως «το σώμα», και ο μεγιστάνας του real estate έβγαιναν για δύο χρόνια και εν συνεχεία χώρισαν για οκτώ μήνες, προτού αρραβωνιαστούν τελικά το 2012. Δημοσιεύματα ήθελαν τον Σόφερ να αλλάζει γνώμη αναφορικά με τη σχέση τους, όταν γλίτωσε παρά τρίχα τον θάνατο από ατύχημα με ελικόπτερο, το οποίο είχε κοστίσει τότε τη ζωή του καλύτερου φίλου του, Λανς Βαλντέζ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 στα Φίτζι σε κλειστό κύκλο, παρουσία μόνο μερικών φίλων και συγγενών. Η ΜακΦέρσον έχει άλλους δύο γάμους στο ενεργητικό της, με τον Γάλλο φωτογράφο Ζιλ Μπενσιμόν το 1986, που κατέληξε σε διαζύγιο τρία χρόνια αργότερα, και τον Γάλλο οικονομολόγο Αρπάντ Μπουσόν το 1996, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά προτού χωρίσουν το 2005.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Πέθανε ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος – Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Μπέτυ Λιβανού

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο σπουδαίος κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης...

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...