Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Αναστάσιος Ράμμος: «Ανω κάτω» με πάθος

Το όνομά μου άρχισε να ακούγεται όταν το πρόφεραν σωστά… Ράμμος και όχι Ρέμος

Γεννήθηκα την 1η Ιουλίου του 1991 στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Καματερό μέχρι και τα 18 μου.

■ Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα από τα παιδικά μου χρόνια είναι η στιγμή που τελειώναμε το σχολείο, μαζευόμασταν με τους φίλους μου και κάναμε βόλτες μέχρι να πέσει ο ήλιος.

 Ποτέ δεν ήμουν καλός μαθητής, κι έτσι δεν ασχολήθηκα με το διάβασμα στο σχολείο. Είχα από μικρός όνειρο να ασχοληθώ με το τραγούδι.

■ Από πολύ μικρός άρχισα να παίρνω μέρος σε εκδηλώσεις, σε σχολικές μπάντες και πρώτη φορά ανέβηκα σε stage στα 17 μου. Ηταν μια εμπειρία που ήξερα πως θα με κέρδιζε από την πρώτη στιγμή και δεν έπεσα έξω.

■ Εχω κάνει αρκετές δουλειές από αρκετά μικρή ηλικία. Δεν τη φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, παρόλο που δεν υπήρξαν και οι καλύτερες συνθήκες. Προσπαθούσα από μικρός να πατάω στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητος.

 Το όνομά μου άρχισε να ακούγεται όταν το πρόφεραν σωστά… Ράμμος και όχι Ρέμος (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός στο ευρύ κοινό μετά τη νίκη μου στον διαγωνισμό του Jumping Fish με το τραγούδι μου «Ολα τα μυστικά». Πριν από αυτό είχα κάνει μια συνεργασία στο τραγούδι «Ταξιδιώτης» με τον Γιώργο Μαυρίδη. Επίσης, οι δύο συμμετοχές μου στο Madwalk, το 2016 με την Ευρυδίκη και το 2017 με τους Playmen, είχα την τύχη και τη χαρά να έχουν μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο.

 Τον χειμώνα είχα μια υπέροχη συνεργασία με τους Playmen, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ, μια και ήταν το ντεμπούτο μου στα μαγαζιά της Αθήνας. Δίπλα στα παιδιά έμαθα πολλά πράγματα και ήμουν τυχερός, αφού η πρώτη συνεργασία τέτοιου είδους έγινε με φίλους μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο πλευρό της Αννας Βίσση στο Summer Hotel Ερμού και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα εμπειρία.

 Δισκογραφικά, η τελευταία συνεργασία μου ήταν με τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος μου έκανε την τιμή να διαλέξει τρία τραγούδια μου και να τα συμπεριλάβει στον τελευταίο του προσωπικό δίσκο «Σε μονοπάτια ξένα».

 Αυτό που με «φτιάχνει» στη δουλειά μου είναι η ελευθερία και η δημιουργικότητα.

■ Δεν τρομάζω γενικά. Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που δεν θέλω να έχει θέση στη ζωή μου.

 Η τελευταία φορά που συγκινήθηκα ήταν όταν άκουσα να ερμηνεύει στίχους μου μεγάλου βεληνεκούς τραγουδίστρια.

 Το χειρότερο σχόλιο σε κριτική που διάβασα για μένα ήταν «Γιατί τόσο γκέι;» και απάντησα …«Για να καίει» (πολλά γέλια)! Είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους σχόλιο και κριτική, αρκεί να γίνεται καλοπροαίρετα, με σκοπό να βελτιωθώ και όχι απλά για να γίνει μια ακόμα κριτική.

 Πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε το τελευταίο μου single και videoclip με τίτλο «Ανω κάτω» από την Panik Records. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι για τον πρώτο προσωπικό δίσκο μου, όπως επίσης για μια συνεργασία-φωτιά, που θα μάθετε γι’ αυτή πολύ σύντομα.

 Χαλαρώνω παίζοντας κιθάρα και διαβάζοντας βιβλία.

■ Η θέση του έρωτα στη ζωή μου είναι πολύ σημαντική. Παίζει μεγάλο ρόλο στην έμπνευσή μου. Αλλωστε, χωρίς το πάθος κανείς μας δεν θα είχε λόγο ύπαρξης.

* Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα