Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Καυτός Ιούνιος

Εως το τέλος του μήνα η ΑΕΚ θέλει να έχει κλείσει τις μεταγραφέςτων Σκόκο και Ρομέρο

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Σκόκο σε 10 μέρες (τελειώνει το πρωτάθλημα Αργεντινής) και Ρομέρο εδώ και τώρα θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Ο χρόνος τρέχει, η προετοιμασία πλησιάζει και ο Ισπανός τεχνικός θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα ανοιχτά μέτωπα.
Διακαής πόθος είναι ο Νάτσο Σκόκο. Στις 25 Ιουνίου η Νιούελς υποδέχεται τη Γοδόι Κρους στο φινάλε του πρωταθλήματος και με δήλωσή του ο πρώην άσος της ΑΕΚ τόνισε πως ίσως πάει σε αυτό το ματς έχοντας πάρει την απόφαση για το μέλλον του. Πάντως, στην Αργεντινή τονίζουν πως η πρόταση που έχει καταθέσει η «Ενωση» στον Σκόκο είναι η καλύτερη. Συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός σταθμός lt3.com.ar τονίζει πως «η πρόταση της ΑΕΚ είναι καλύτερη από εκείνες των Ιντεπεντιέντε και Σαν Λορέντζο».

Χρυσή τομή

Από εκεί και πέτρα, στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η μεταγραφή του Χάιμε Ρομέρο. Η «Ενωση» τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και πλέον περιμένει να κλείσει το θέμα με την Οσασούνα. Ο Ρομέρο βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα της Παμπλόνα, ώστε να λύσουν τη συνεργασία τους. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ο Ισπανός εξτρέμ θα δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 26 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, στο θέμα του Ντίντακ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση, έστω και αν η El Último Líbero‏ στο twitter αναφέρει πως «ο Ντίντακ επιστρέφει στην Εσπανιόλ τις προσεχείς ημέρες. Θα έρθει με 1.500.000 ευρώ…».

Τέλος, η «Ενωση» θα αντιμετωπίσει τη βελγική ομάδα Γάνδη στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 19 Ιουλίου. Το εν λόγω φιλικό θα είναι πρόβα τζενεράλε πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις. Η Γάνδη, που πέρσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Βελγίου, θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα