Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ

Τα κορίτσια της Εθνικής ηττήθηκαν από το Βέλγιο και κατέκτησαν την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ

Η σπουδαιότερη στιγμή στην ιστορία της Εθνικής μπάσκετ Γυναικών δεν συνοδεύτηκε χθες από τη λάμψη ενός μεταλλίου.

Τα κορίτσια του κόουτς Κώστα Κεραμιδά ηττήθηκαν 78-45 από το Βέλγιο, στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας και κατέκτησαν την τέταρτη θέση, την υψηλότερη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση, ξεπερνώντας την πέμπτη του 2009 (στη Λετονία).

Η ελληνική ομάδα, η οποία στον ημιτελικό του Σαββάτου υποτάχθηκε 77-55 (Καλτσίδου 15 π., Μάλτση 9 π.) στη Γαλλία, έμεινε πίσω στο σκορ από την αρχή (24-15 στο 10′) και μετά το 40-29 του ημιχρόνου δεν βρήκε λύσεις στην τρίτη περίοδο. Στο διάστημα αυτό πέτυχε μόλις 7 πόντους και δέχθηκε 21, ενώ χρειάστηκε η 15η προσπάθεια για το πρώτο τρίποντο (από τη Μάλτση), στο 28’… Η Εθνική (συνολικά 14/38 δίπ., 2/20 τρίπ., 38 ριμπ., 8 ασ., 12 λάθη), που βρέθηκε και στο -37 (75-38 στο 38′), είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 στην Ισπανία για τη δεύτερη συμμετοχή της σε Μουντομπάσκετ μετά τη 10η θέση του 2010 στην Τσεχία.

«Είμαστε στενοχωρημένες, γιατί εμείς ανεβάσαμε τον πήχη των προσδοκιών, όμως είμαι περήφανη γι’ αυτή την ομάδα» δήλωσε η Στέλλα Καλτσίδου. Η ομάδα του Βελγίου (20/42 δίπ., 6/21 τρίπ., 43 ριμπ., 25 ασ., 5 λάθη) κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της ιστορίας της σε Ευρωμπάσκετ (προηγούμενη κορυφαία θέση, η έβδομη, το 1968 και το 2007), ενώ στον προχθεσινό ημιτελικό είχε ηττηθεί 68-52 από την Ισπανία.

Τους πόντους της Εθνικής πέτυχαν: Σταμάτη 2, Σταμολάμπρου, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου 1, Μάλτση 13 (3/11 δίπ., 1/9 τρίπ., 8 ριμπ.), Νικολοπούλου 3, Σωτηρίου 4, Κοσμά, Σπανού 6, Καλτσίδου 4 (1/6 δίπ., 7 ριμπ.), Χριστινάκη 3 (1/3 τρίπ.), Φασούλα 9.

Φαβορί ο Μίσσας στους Ανδρες

Το όνομα του Κώστα Μίσσα φαίνεται ότι ξεχωρίζει για τη θέση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής μπάσκετ Ανδρών και ο ίδιος ο 64χρονος προπονητής σχολίασε χθες τη φημολογία με διπλωματικό τρόπο.

Ο άλλοτε κόουτς των Πανιωνίου, Παπάγου, Εθνικής Κύπρου, Απόλλωνα Π., Δάφνης, ΚΑΟΔ, ΑΓΕ Χαλκίδας, Εθνικής Γυναικών και Εθνικής Νέων Ανδρών μίλησε στην Cosmote TV, στο περιθώριο του αγώνα Antetokounbros: «Ολο αυτό το σενάριο θα έχει νόημα, θέση και ουσία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αύριο, μεθαύριο θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Η Εθνική ομάδα έχει διαφορετική προσέγγιση για εμάς που έχουμε βρεθεί σε αυτή. Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα