Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2026

Το τραγούδι της Κύπρου με την Antigoni Buxton «μυρίζει» Eurovision hit

Ντόρος, likes, σχόλια και… στοιχηματικός πυρετός. Η Κύπρος φαίνεται...

Ανάβει «πράσινο» για «Το παιδί» στην ΕΡΤ και τη νέα σεζόν

Ο Βασίλης Μπούτσικος και η Ντένια Στασινοπούλου άρεσαν στο...

Με Καραπατάκη απόψε στο «Τσαντίρι» ο Λαζόπουλος

Το «Γλέντι» και τα «Μάτια μου εγώ για σένα έχω, έρωτα που άλλο δεν αντέχω» στο «Τσαντίρι» με τον Λάκη Λαζόπουλο! Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφει ζωντανά στο Mega απόψε στις 21.00 και υποδέχεται την Ιουλία Καραπατάκη!

«Λευκός καπνός» για Μουτσινά – Έδωσε τα χέρια με το STAR για...

Τo Star στην αντεπίθεση! Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τελικά τα χέρια με το Star. Ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάτω Κηφισιάς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τον έδιωξε με τις κλοτσιές

Παντρεμένοι! Εκείνη από μεγάλο πολιτικό τζάκι, εκείνος άνθρωπος των media

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση ανθρώπου των media με γόνο γνωστής πολιτικής οικογένειας, που απασχόλησε τη δημοσιότητα, και μάλιστα όχι με τόσο… πολιτισμένο τρόπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γοητευτική κοπέλα, με την κοινωνική ζωή και τους επώνυμους φίλους, πέταξε με τις κλοτσιές έξω από το σπίτι τους τον σύντροφό της, καθώς εκείνος δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Οι τσακωμοί τους γίνονταν με αφορμή τις εξαρτήσεις του, τις οποίες δεν έλεγε να κόψει, παρά τις ευκαιρίες που του είχε δώσει επανειλημμένα η σύντροφός του.

Ο πρώην αγαπημένος της επώνυμης κυρίας και άνθρωπος των media επέστρεψε τελικά στο πατρικό του σπίτι, ωστόσο δεν έχει σταματήσει να ελπίζει πως οι δυο τους θα τα ξαναβρούν. Μάλιστα, πηγές λένε πως έχει φτάσει στο σημείο να την παρακαλάει να τον δεχτεί πίσω, όμως εκείνη είναι ανένδοτη, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και τους φίλους της.

Η σχέση τους συζητήθηκε πολύ όταν έγινε γνωστή, αφού η κοπέλα είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ και στο παρελθόν με την προσωπική της ζωή. Υπήρξε παντρεμένη, ενώ είναι και μητέρα, αφού με τον πρώην σύντροφό της απέκτησε τον καρπό του έρωτά τους. Μαζί δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά έκαναν σύμφωνο συμβίωσης.

Μάλιστα, προτού πάρουν την απόφαση να ζήσουν μαζί και να αρχίσουν την κοινή ζωή τους, ο δεσμός τους πέρασε μεγάλη κρίση, ωστόσο με προσπάθεια και υποσχέσεις εκατέρωθεν θεώρησαν πως τα προβλήματά τους λύθηκαν και ο «ουρανός» της ζωής τους θα παρέμεινε ανέφελος.

Βέβαια, τίποτα δεν έδειχνε πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε δυσκολίες, αφού σε δημόσιες εμφανίσεις του -οι οποίες ήταν πολύ λίγες, η αλήθεια είναι- έδειχνε τρελά ερωτευμένο. Αν και η οικογένεια της κοπέλας αποδέχτηκε την επιλογή του συντρόφου της, τα σχόλια στα πολιτικά πηγαδάκια ήταν ποικίλα, αφού κάποιοι τους θεωρούσαν «ασύμβατους», για πολλούς και διάφορους λόγους. Ωστόσο οι δύο νέοι κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτούς τους «σκοπέλους», όχι όμως κι εκείνους που αφορούσαν αποκλειστικά τη μεταξύ τους σχέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Καλομοίρα: «Τον ζηλεύω τον Γιώργο! Μου έδωσε δικαίωμα, πληγώθηκα και δεν θέλω να το θυμάμαι»

Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο. Εξομολογήθηκε αν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια του χωρισμού και αν τον ζηλεύει.

Πέθανε η ηθοποιός Μάγδα Λέκκα

Η Μάγδα Λέκκα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...

Πρόβα νυφικού για τη Φαίη Σκορδά

Ετοιμη για γάμο εντός του 2026 η Φαίη Σκορδά με τον αρχιτέκτονα σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη, με τον οποίο η παρουσιάστρια έχει σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2024!