Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

WIND VISION, η νέα οικογενειακή συνήθεια και για τους μικρούς τηλεθεατές

Η υπηρεσία προσφέρει δυνατότητα γονικού ελέγχου και ποικιλία παιδικού περιεχομένου, μέσα από πολλές συσκευές  Ο νέος τρόπος να βλέπουμε τηλεόραση ήρθε φέρνοντας ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Για τους μικρούς τηλεθεατές που δεν μπορούν ακόμα να απολαύσουν ποδοσφαιρικό αγώνα στη Novasports  ή τον τρίτο κύκλο του ‘’Stranger Things’’ στο Netflix, η WIND VISION έχει εξασφαλίσει μια σειρά δημοφιλών παιδικών καναλιών με σειρές και εκπομπές που θα ζηλέψουν ακόμα και οι γονείς.

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών αναμένουν τους τηλεθεατές προσχολικής και σχολικής ηλικίας  στα Disney Channel, Junior Disney, Disney XD, Nickelodeon, Smile και Baby Tv και το Netflix που προσφέρει μεγάλη ποικιλία παιδικών ή εφηβικών σειρών και ταινιών.  Καθώς η WIND VISION αποτελεί την πρώτη Android TV στην Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε επιπλέον παιδικό περιεχόμενο με πασίγνωστες ταινίες -και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες- μεταγλωττισμένες στα ελληνικά μέσω του Google Play Movies   και σε μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους μέσω του Google Play Games.

Όσοι  χάσουν την αγαπημένη τους σειρά λόγω διαβάσματος ή εξωσχολικών δραστηριοτήτων μπορούν να κάνουν catchup έως και 7 ημέρες πριν ενώ για τις περιπτώσεις που το σπίτι ‘’διχάζεται’’ ανάμεσα σε ταινία ή μουσική, η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής διαφορετικού περιεχομένου από την τηλεόραση, το tablet ή το κινητό των γονιών μέσω της εφαρμογής WIND VISION  που είναι διαθέσιμη σε GoogleStoreκαι ΑppStore. Τέλος, μέσω της εφαρμογής τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα ακόμα και αν βρίσκονται εκτός σπιτιού όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Kids@safety – Ψυχαγωγία με ασφάλεια για τα παιδιά

Η τεχνολογία και οι δυνατότητες της συναρπάζουν τα παιδιά. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης, γνώσης και ψυχαγωγίας ωστόσο η παράμετρος της ασφαλούς χρήσης της τεχνολογίας, του Internet και του κινητού τηλεφώνου από τα παιδιά, έχει κρίσιμη σημασία. Οι γονείς σήμερα καλούνται να διαχειριστούν αυτήν την πρόκληση και σύμμαχό τους σε αυτήν την προσπάθεια, έχουν την ίδια την τεχνολογία όπως πρεσβεύει η ενημερωτική εκστρατεία Kids@safety  της WIND.

WIND VISION  δεν θα μπορούσε παρά να τηρεί απαρέγκλιτα τη φιλοσοφία της προστασίας των παιδιών από τις ψηφιακές προκλήσεις όπως διατυπώνεται από την εκστρατεία Kids@safety και χάρη στη δυνατότητα Γονικού Ελέγχου οι γονείς κλειδώνουν/ ξεκλειδώνουν προγράμματα με τη χρήση κωδικού που ορίζουν οι ίδιοι, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου που προβάλλεται στην τηλεόρασή τους. Επιπλέον, ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, μέσω της εφαρμογής WIND VISION τα παιδιά απολαμβάνουν πλούσιο περιεχόμενο χωρίς να εκτίθενται σε κάποιο ενδεχομένως ανεπιθύμητο περιεχόμενο αφού περιηγούνται σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον με περιεχόμενο που έχει οριστεί να προβάλλεται από τους γονείς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...