Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

«Καταφύγιο» για αδέσποτα

❱❱ Στην εκπομπή «OMG! My pet is talking!» στο RISE TV, κάθε Δευτέρα, τετράποδοι φίλοι παρουσιάζουν τις ζωές τουςΑπό τη
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«OMG! My pet is talking!» λέγεται η εκπομπή του RISE TV που βγαίνει στον αέρα για να μας θυμίζει ότι τα ζώα ήταν, είναι και θα είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.
Το κανάλι, λοιπόν, με την προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής -την αρχισυνταξία της οποίας έχει η Κίρκη Καραλή-, αναλαμβάνει τον ρόλο του διαμεσολαβητή, ώστε να γνωρίσoυμε, να αγαπήσουμε και ίσως να υιοθετήσουμε έναν τετράποδο φίλο, σε συνεργασία με τη «Save a Greek stray», τη φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που λειτουργεί σαν ένα πρότυπο καταφύγιο, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Οι δράσεις των οργανώσεων

Στόχος, η ευαισθητοποίηση του τηλεοπτικού κοινού τόσο για τα αδέσποτα όσο και για τις δράσεις οργανώσεων που ασχολούνται με τα εγκαταλειμμένα ή κακοποιημένα ζώα. Μέσα από την εκπομπή «OMG! My pet is talking!», που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00, ακούμε τις «φωνές» τους, τη σκέψη τους, τα παράπονά τους και τα μηνύματα των τετράποδων φίλων μας προς τους ανθρώπους. Με λίγα λόγια, τα ζώα γίνονται παρουσιαστές της ζωής τους.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Εριέττα Κούρκουλου μας συστήνει τον Ράιαν, του οποίου το πόδι ακρωτηριάστηκε, όταν βρέθηκε εννιά μηνών χτυπημένος έπειτα από τροχαίο. Δεν φαίνεται να ταλαιπωρείται από κάποιο μετατραυματικό σοκ, καθώς είναι μονίμως χαρούμενος και πολύ αισιόδοξος. Σήμερα -ενάμισι έτους- είναι υγιέστατος, πολύ δυναμικός και το μόνο που θέλει είναι αγάπη, χάδια, βόλτες και παιχνίδι. Η ιδρύτρια του «Save a Greek stray» μιλάει για το καταφύγιο, ενώ τη φωνή του στον Ράιαν δάνεισε ο ηθοποιός Γιάννης Σοφολόγης.

Σε ένα άλλο επεισόδιο θα γνωρίσουμε το Φτερό, που είναι σήμερα 3,5 χρονών και έχει υιοθετηθεί από την Ελενα Μαντά (φωτό). Εφτασε στο καταφύγιο του SGS το περασμένο φθινόπωρο και το όνομά του προέκυψε όταν βρέθηκε τρομαγμένο να κρύβεται σε ένα κοτέτσι κάποιου χωριού. Το σώμα του ήταν γεμάτο πληγές, πάνω στις οποίες είχαν κολλήσει φτερά και πούπουλα. Μετά την περίθαλψη που έλαβε, υγιέστατο, εμβολιασμένο, στειρωμένο, με το βιβλιάριό του, υιοθετήθηκε και ζει ευτυχισμένο με τη νέα του οικογένεια. Φωνή στο Φτερό έδωσε ο ηθοποιός Μίλτος Τσιμπούκης.

Και συνέχεια στα επεισόδια έχει η Λέλα, που βρέθηκε πριν από καιρό σκελετωμένη, στον πάτο ενός κουβά, άρρωστη, καταδικασμένη να έχει ένα πολύ άσχημο τέλος. Στο καταφύγιο του SGS, όμως, κτηνίατροι και φροντιστές πείσμωσαν και αποφάσισαν να κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν. Και τα κατάφεραν. Σήμερα είναι ενάμισι έτους, ανέμελη και υγιής, ανυπομονώντας για μια οικογένεια που θα την υιοθετήσει. Στο επεισόδιο όπου θα δούμε τη γλυκιά Λέλα θα ακούσουμε και την Αμαλία Αρσένη να της δανείζει τη φωνή της. Οπως μας ενημέρωσε ο executive producer του σταθμού Ιάκωβος Πανουργιάς, η εκπομπή έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. «Τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο για να προβληθούν τον Οκτώβριο με την έναρξη του προγράμματος».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...