(Ετσι) ξαφνικά βρήκε λεφτά!

Ο Αλαφούζος βάζει 20.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ, την ημέρα που οι εκπρόσωποι του Athens Alive θα δουν τον ΤσίπραΑπό τον 
Γιώργο Σηφάκη 

Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Ο άνθρωπος που διέλυσε τον Παναθηναϊκό, που τον άφησε να… πνιγεί στα χρέη, που χρωστούσε σε δεκάδες ποδοσφαιριστές με συνέπεια να κάνουν προσφυγή και η ομάδα να τιμωρηθεί με -6 βαθμούς. 

Ο άνθρωπος που κατάφερε να αποκλειστεί η ομάδα από την Ευρώπη για μία από όποια από τις επόμενες τρεις χρονιές προκριθεί. Ο Γιάννης Αλαφούζος περί ου ο λόγος αποφάσισε να βάλει ο ίδιος τα 20.000.000 ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (στη σημερινή γενική συνέλευση), προκειμένου να μην τα βάλουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ομάδα επιχειρηματιών που εκπροσωπεί. 

Εύκολα θα πει κάποιος ότι πρόκειται για μια κίνηση «καλής θέλησης» προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε να ολοκληρωθεί το deal για τη μετάβαση του Παναθηναϊκού στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ομως, είναι περίεργο που αυτό συμβαίνει τώρα που υπάρχει η συνάντηση του Athens Alive και των επιχειρηματιών που το εκπροσωπούν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου αναφέρει:

«Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Β. Αύριο (σήμερα) στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει και τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσό των 20.000.000 ευρώ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Γ. Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες που θα οδηγήσουν στη μεταβίβαση, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δ. Ολα αυτά, διαυγή και συγκεκριμένα, δηλώνουν περίτρανα την απόλυτη πρόθεση του κ. Αλαφούζου να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τη μετάβαση στη νέα εποχή. Τα πλέον των 50.000.000 ευρώ από την προσωπική του περιουσία, που από το 2012 έως σήμερα έχει διαθέσει στον Παναθηναϊκό, είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε λογής κακεντρεχείς, οι οποίοι μονίμως κινδυνολογούν. Η αλήθεια θα απαντά πάντα σε αυτούς που μοναδική τους προσφορά είναι ο αρνητισμός και τα μεγάλα λόγια χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ