Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Οι κανόνες του γηπέδου και τα μέτρα για ασφαλή άσκηση

Κώστας Τσάνας και Μιχάλης Κυρίτσης δίνουν οδηγίες στα παιδιά και μοιράζουν αθλητικό υλικό

Η ασφαλής άθληση των παιδιών και η εξοικείωσή τους με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό αποτελούν πλέον προτεραιότητα για τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Στις 178 ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του προγράμματος πραγματοποιούνται προπονήσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, οι οποίες μαθαίνουν στα παιδιά τους κανόνες που πρέπει να εφαρμόζουν από τη στιγμή που φθάνουν στο γήπεδο μέχρι την αποχώρησή τους, ώστε να συνεχίσουν να αθλούνται με ασφάλεια.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο, στο οποίο εκπαιδεύονται οι μικροί αθλητές, προβλέπει – μεταξύ άλλων – θερμομέτρηση, τήρηση αποστάσεων, αποφυγή χειραψιών, απολύμανση του προπονητικού εξοπλισμού και χρήση αντισηπτικού. Στις προπονήσεις παίρνουν μέρος έως 15 παιδιά και κάθε ένα χρησιμοποιεί αποκλειστικά δικό του αθλητικό εξοπλισμό. Για το σκοπό αυτό, οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έχουν εφοδιάσει τις συμμετέχουσες ακαδημίες με επιπλέον προπονητικό υλικό, στο οποίο περιλαμβάνονται και μπάλες, ώστε κάθε παιδί να έχει τη δική του σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Τις νέου τύπου προπονήσεις των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ επιβλέπουν ο Κώστας Τσάνας, υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας ποδοσφαίρου του προγράμματος, και ο  Μιχάλης Κυρίτσης, υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας μπάσκετ του προγράμματος.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Κώστας Τσάνας βρέθηκε στον ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης και ο Μιχάλης Κυρίτσης στην ερασιτεχνική ακαδημία μπάσκετ Κρόνος Αγίου Δημητρίου, μοίρασαν νέο αθλητικό εξοπλισμό στα παιδιά και τους έδωσαν οδηγίες για ασφαλή προπόνηση.

Δείτε το βίντεο:

Υποστήριξη σε 178 ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα και μέσω διαδικτύου

Το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, το οποίο υλοποιείται εφέτος για έκτη χρονιά, στηρίζει 50 ερασιτεχνικά σωματεία μπάσκετ και 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα. Σε αυτές συμμετέχουν 18.000 παιδιά, τα οποία  λαμβάνουν προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους, αθλητικό υλικό και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος, οι γονείς/κηδεμόνες των παιδιών συμμετέχουν σε σεμινάρια για θέματα διατροφής και ψυχολογίας από  εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα.

Οι μικροί αθλητές, οι γονείς και οι προπονητές τους συνεχίζουν πλέον την εκπαίδευσή τους από απόσταση μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας Sports Academies Online.  Η πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες των 178 αθλητικών σωματείων του προγράμματος, με στόχο να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των μελών των ακαδημιών και χρήσιμο εργαλείο για την εσωτερική τους οργάνωση. Επιπλέον, ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό, σε μεγάλο μέρος του οποίου έχει πρόσβαση και το ευρύ κοινό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα