«Ταύρος» Αργυρός στο Σικάγο

Λάτρης του NBA ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Λάτρης του μπάσκετ και του NBA είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Μπουλς με τους Θάντερ (108-116) τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, που βρίσκεται στο Σικάγο για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει το Σάββατο στο «United Center», συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον θρυλικό άσο των «ταύρων» Τόνι Κούκοτς.

Και μια και αναφερθήκαμε στον Κροάτη, προ ημερών ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού Ηλίας Ζούρος (μικρή φωτό) αποκάλυψε πως η ομάδα του Πειραιά είχε συμφωνήσει και με τον Κούκοτς στις αρχές του 2000, όμως η μεταγραφή χάλασε λόγω της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.