Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

O Νεμάνια Νέντοβιτς στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στην Euroleague

Ο Σέρβος γκαρντ μιλά για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, την επανεκκίνηση της καριέρας του στην Ελλάδα και τα σχέδια του για το μέλλον

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων της εφετινής σεζόν στη Basket League, φιλοξενείται στην εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ λίγο πριν το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά για την Euroleague.

Ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ο οποίος πέτυχε 24 πόντους και έκρινε το παιχνίδι στο ΣΕΦ σχολιάζει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου (21:00).

«Αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου. Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας που θα μας δώσει έξτρα ώθηση» δηλώνει μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, αναγνωρίζει ότι έχει κάνει, μέχρι στιγμής, καλή σεζόν και είναι δυνατός στην έδρα του.

Αποκαλύπτει ακόμα τι τον ώθησε να έρθει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και αν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να μένει στον «εξάστερο» μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα