98 Χρόνια ΑΕΚ με τα έργα της OPAP ARENA να μπαίνουν στην τελική ευθεία

Κώστας Γαλανόπουλος, Διονύσης Χιώτης και Αγγελική Αρκάδη μιλούν για τη σχέση τους με την ΑΕΚ και τη νέα εποχή στην OPAP ARENA

Σήμερα 13 Απριλίου,  συμπληρώνονται 98 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ και το 2022 αποτελεί μια χρονιά σταθμό στην ιστορία της Ένωσης, καθώς οι εργασίες στην OPAP ARENA συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Το όνειρο της επιστροφής της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα γίνεται πραγματικότητα, καθώς τα έργα βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.

Η κάμερα του ΟΠΑΠ, μπήκε στην επιβλητική έδρα της ΑΕΚ, την OPAP ARENA, στην οποία δεσπόζουν ιστορικές μορφές του παρελθόντος της ομάδας, όπως οι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Στέλιος Σεραφείδης και Θωμάς Μαύρος.

Το «σήμερα» της ΑΕΚ συναντά μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο το «χθες» και η Αγγελική Αρκάδη, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Διονύσης Χιώτης, στέκονται στο πόσο σημαντικό είναι το νέο γήπεδο για τον σύλλογο τόσο από αθλητικής, όσο και από πολιτιστικής άποψης, ενώ με αφορμή τα γενέθλια της ΑΕΚ θυμούνται τους λόγους που αγάπησαν και ταυτίστηκαν με τον σύλλογο από μικρή ηλικία.

Η κάμερα του ΟΠΑΠ ταξιδεύει στο παρελθόν της ΑΕΚ και της Νέας Φιλαδέλφειας μέσα από σπάνιες εικόνες, ενώ οι προσωπικότητες της ομάδας ονειρεύονται το μέλλον στην εντυπωσιακή OPAP ARENA.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.