Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Χαράλαμπος Πιτσώλης: Από εθελοντής το 2017, νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου το 2022

Αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας γεννά κάθε χρόνο νέες ιστορίες. Ιστορίες τις οποίες ζουν κατά τη δημιουργία τους χιλιάδες θεατές που κατακλύζουν κάθε χρόνο το Καλλιμάρμαρο. Μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της περσινής χρονιάς ήταν και αυτή του Χαράλαμπου Πιτσώλη, του αθλητή που έκοψε πρώτος το νήμα με μια απίστευτη ανατροπή, αφού προσπέρασε τον Κώστα Γκελαούζο στο 41ο χιλιόμετρο.

Ωστόσο, η ιστορία του γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική, αν αναλογιστεί κανείς πως η πρώτη επαφή του Πιτσώλη με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο έγινε το 2017 όταν συμμετείχε ως εθελοντής. Τότε, ίσως ούτε ο ίδιος δεν φανταζόταν τον τερματισμό του 2022.

Εφέτος, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας που διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από τον ΣΕΓΑΣ με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, γιορτάζει 40 χρόνια και ετοιμάζεται να υποδεχθεί περισσότερους από 60.000 δρομείς που θα δημιουργήσουν νέες, αξέχαστες ιστορίες.

«Το αίσθημα να μπαίνεις πρώτος στο Στάδιο και να σε χειροκροτούν χιλιάδες είναι μοναδικό»

Διαβάστε παρακάτω πώς περιγράφει ο Χαράλαμπος Πιτσώλης τη σχέση του με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο σε 195 λέξεις:

«Μαραθώνιος για μένα σημαίνει πρόκληση, ένα μεγάλο  στοίχημα με τον εαυτό μου να καταφέρω να τον τερματίσω. Μπορεί να έχει πόνο, ιδρώτα και κούραση αλλά τα συναισθήματα, οι εικόνες και τα βιώματα που αποκτάς σε αυτόν της Αθήνας είναι πάρα πολλά και μοναδικά και δύσκολα τα συναντάς αλλού. Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μαραθώνιο της Αθήνας ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 που παρακολούθησα με τους γονείς μου στον δρόμο. Το 2008 ξεκίνησα το τρέξιμο σε μικρές αποστάσεις και η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν τον Μαραθώνιο. Όμως το 2017 ως εθελοντής εντυπωσιάστηκα, γιατί διαπίστωσα ότι δεν είναι ένας απλός αγώνας, αλλά μια γιορτή του αθλητισμού. Από το 2018 και μετά, δεν έχασα κανέναν αγώνα σαν αθλητής. Ίσως να μπορούσα να διαλέξω έναν Μαραθώνιο στο εξωτερικό, αλλά δεν θέλω με τίποτα να χάσω αυτήν τη γιορτή και τις απίστευτες στιγμές, με κορυφαία για μένα τη νίκη μου το 2022 και τον τρόπο που ήρθε. Το αίσθημα να μπαίνεις πρώτος στο Στάδιο και να σε χειροκροτούν χιλιάδες είναι μοναδικό, όπως και η ώθηση που σου δίνει ο κόσμος σε όλη τη διαδρομή. Ο Αυθεντικός είναι από τους κορυφαίους Μαραθώνιους στον κόσμο. Απλά μοναδικός…»

Η ιστορία του Χαράλαμπου Πιτσώλη για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αποτελεί μέρος μιας σειράς ιστοριών που θα δημοσιευθούν στο περιοδικό «42,195» που θα διατεθεί εντελώς δωρεάν στο κοινό στην έκθεση του Μαραθωνίου της Αθήνας.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα