Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Oι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ δίνουν πνοή στον αθλητισμό της Περιφέρειας

Στην Ήπειρο, στην ακριτική κωμόπολη της Παραμυθιάς, ο αθλητισμός δεν αποτελεί μόνο έναν τρόπο δημιουργικής δραστηριότητας για τα παιδιά, αλλά και μια σημαντική διέξοδο στην καθημερινότητά τους. Η ΚΑΕ Παραμυθιάς, μία από τις ελάχιστες αθλητικές ακαδημίες του νομού Θεσπρωτίας, αποτελεί φάρο για την τοπική κοινότητα, προσφέροντας στα παιδιά της περιοχής την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα και τις αξίες του αθλητισμού.

Σημαντική πηγή στήριξης για την ακαδημία ΚΑΕ Παραμυθιάς αποτελεί το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, το οποίο στέκεται δίπλα σε περισσότερα από 25.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα, φροντίζει ώστε τα παιδιά της ΚΑΕ Παραμυθιάς να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές αθλητικές δραστηριότητες, να λαμβάνουν καθοδήγηση από καταρτισμένους προπονητές και να διαθέτουν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

Όπως τονίζουν γονείς, προπονητές και τα παιδιά της περιοχής, η συμμετοχή της ΚΑΕ Παραμυθιάς στο πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα της αθλητικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν οι νέοι της κωμόπολης.

Σημαντική στήριξη από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, επενδύοντας στο μέλλον του αθλητισμού, στηρίζουν συνολικά 200 ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Στις ακαδημίες αυτές, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Αυτή η παροχή, όπως τονίζουν προπονητές και γονείς στην Παραμυθιά, είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά σε ακριτικές περιοχές, όπου η πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε δεδομένη.

Επιπλέον, στο πρόγραμμα συμμετέχει ειδική επιστημονική ομάδα διατροφολόγων και παιδοψυχολόγων που συμβουλεύουν τα παιδιά και τους γονείς σε θέματα διατροφής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ στηρίζουν επίσης διακεκριμένοι πρώην αθλητές, όπως οι Legends 2004 Τάκης Φύσσας και Άγγελος Χαριστέας, και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Καλαϊτζής, οι οποίοι δίνουν πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά, τα βοηθούν να πιστέψουν στον εαυτό τους και να υιοθετήσουν υγιή αθλητικά πρότυπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.